kinderkleding

Betaalbare kinderkleding en cadeaus

26 november 2021
53
53
0

Zoek je leuke en betaalbare nieuwe kleertjes voor je zoon of dochter? Of ben je op zoek naar een leuk kraamcadeautje? Zoek niet langer!

Kleding en accessoires

Kinderboetiek ’t Mereltje biedt baby- en kinderkleding van maat 50 tot en met 164, voor zowel jongens als meisjes. De winkel heeft kleding van uiteenlopende merken, dus er is voor iedereen wel wat te vinden. Naast kleding vind je ook accessoires om de outfit van je kleine compleet te maken, zoals ondergoed, sokken en tassen.

Merken baby- en kinderkleding

Vingino
Noppies
Sturdy
Quapi
B.nosy
Jubel
Levv
Dirkje
Koko Noko
Bess
Your Wishes
LOOXS
LTB
Tygo&Vito
Ewers

De leukste cadeautjes

Ook voor de leukste kindercadeautjes zit je goed bij Kinderboetiek ’t Mereltje. Of het nu is voor je eigen kind of voor iemand anders voor wie je een kraamcadeau zoekt of iets voor een babyshower of verjaardag: kijk eens rond in de winkel! Zo is er speelgoed en zijn er baby- en kinderartikelen van Little Dutch, Mushie, Frigg en Bibs.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en acties? Kinderboetiek ’t Mereltje plaatst bijna dagelijks nieuwe items op de Facebook- en Instagrampagina’s!

Meubelen op maat

Joost Meubelen is het kleine broertje van ’t Mereltje en maakt allerhande meubelen van underlayment en van nieuw en gebruikt steigerhout. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in kindermeubelen, kasten en bureaus. Wil je informatie over de mogelijkheden en/of prijzen van één of misschien meerdere meubelen? Neem dan contact op via info@joostmeubelen.nl. Bespreek je wensen en we gaan voor je aan de slag. Kijk ook eens op www.joostmeubelen.nl.

Meer weten?

Kinderboetiek ’t Mereltje is opgericht in 2001 door Cindy en haar moeder. Cindy: ‘Mijn moeder en ik waren daarvóór al werkzaam in het modevak, en de wens om een eigen winkel te starten had ik al een poos. De winkel is vernoemd naar mijn dochter Merel, die inmiddels 21 jaar is. Ilse en Kim, voor velen bekende en vertrouwde gezichten in de winkel, verstaan hun vak goed. Als driekoppig team adviseren wij onze klanten dan ook met liefde en plezier. Kinderboetiek ’t Mereltje is te vinden in de gezellige Dorpsstraat van Heinkenszand, aan de A58 tussen Goes en Middelburg. Je parkeert hier gratis op het plein voor de deur!’

Kinderboetiek ’t Mereltje
Dorpsstraat 60 | 4451 AC Heinkenszand | 0113-567842 |
info@hetmereltje.nl | www.hetmereltje.nl
Deel dit artikel