kleding

Kleding kopen met eerlijk advies

8 november 2019
462
461
1

Toen Arnold Rooijmans zo’n 4,5 jaar geleden begon met zijn winkel, had hij een doel: binnen 5 jaar tot de 'mooiste' winkels van Nederland horen. Met nog zo’n 7 maanden te gaan, is hij al aardig op weg, al blijft hij zelf kritisch en heeft hij nog een aantal wensen en merken op zijn wishlist staan.

Mooi!

June is volgens hem wel de ‘mooiste’ in de brede zin van het woord: ruim, overzichtelijk, met een mooie, bijzondere collectie, maar vooral ook met heel goede persoonlijke aandacht en service. Want dat is volgens Arnold naast de collectie het allerbelangrijkste in deze tijd. Kleding kopen kun je overal en mooíe kleding is ook op vele manieren te kopen. Maar persoonlijke aandacht, goed en eerlijk advies én een winkel met het devies ‘de klant is koningin’ zijn bijna nergens meer te vinden. Maar wel in Oegstgeest dus.

Klanten

Daar getuigt het grote aantal vaste klanten (uit alle windstreken) dat June. met grote regelmaat weet te vinden van. De ene klant komt speciaal uit Rotterdam of Amsterdam naar Oegstgeest omdat bij June. alle mooie merken in één winkel te vinden zijn en je dus niet de hele stad door hoeft om alles te kunnen vinden. Menig andere dame loopt op weg naar Albert Heijn of de tegenoverliggende parfumerie Beauty X éven naar binnen om vervolgens op slag verliefd te worden op dat mooie jurkje van Ba&Sh of een coole trui van Anine Bing (beide hippe Franse merken). Of iemand laat ‘s avonds de hond nog even uit, ziet in de verlichte etalages die fantastisch mooie tas van Jérôme Dreyfuss hangen en weet ineens een mooi verjaardags- of kerstcadeau.

Groot aanbod jassen

Waar June. zich ook in onderscheidt, is het grote aanbod van jassen. Waar steeds minder winkels zich aan dit ‘risicovolle’ product wagen (een zachte winter en een hoop klanten wacht nog een jaartje met de aanschaf van een nieuwe jas), gelooft Arnold juist in een ruim en rijk assortiment. Als je een jas koopt, dan doe je dat natuurlijk voor meerdere jaren. Dan wil je toch ook een ruime keuze? June. biedt die dan ook volop. Naast de mooie wollen jassen en gekledere mantels van alle merken, voert de winkel merken als G-lab en RRD. Warm, water- en winddicht, maar vooral ook vrouwelijk! Je hoeft er heus niet als een Michelin-mannetje uit te zien om het toch heerlijk warm te hebben ‘s ochtends langs het hockey- of voetbalveld.

Houden van klanten

Vandaar dat een grote groep klanten dan ook van ver komt om hier te shoppen; natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Of later op de dag een mooi glas wijn. En lukt het niet altijd om zelf langs te komen? Dan stuurt June. kosteloos je wensen op. Geld retour als je niet helemaal tevreden bent met je aankopen, spreekt bij ons voor zich. En heb je overdag geen tijd om te shoppen? Dan opent June. met liefde ‘s avonds de deuren op een afgesproken tijdstip. Wij houden van onze klanten en laten dat graag merken.

Liefs, June.

Meer weten?

Bij June in Oestgeest vind je alle mooie merken in één winkel. June staat voor persoonlijke aandacht, goed advies en kennis van merken en klant.

June.
De Kempenaerstraat 19 | 2341 GG Oestgeest | 071-3015055 |
[email protected] | www.june-oegstgeest.nl
Deel dit artikel