acne

‘Alles geprobeerd om van die acne af te komen’

4 januari 2022
86
85
0

Als kind neem je je mooie huidje vaak voor lief. Maar tegen de tijd dat ik naar de middelbare school ging begon ik in te zien dat een gladde huid niet vanzelfsprekend is. Van de ene op de andere dag zat mijn voorhoofd onder de rode bultjes en puistjes. Niet bepaald iets waar je als onzekere tiener op zit te wachten.

Acne

Vanaf dat moment wilde ik er graag alles aan doen om ervanaf te komen. Eerst heeft mijn moeder een crème voor me proberen te regelen. En op den duur ben ik zelfs naar de huisarts geweest! Maar wat we ook probeerden, het mocht niet baten. Het was niet eens de heftigste vorm van acne, maar het ging maar niet weg. Op een gegeven moment heb ik het gewoon geaccepteerd, in de veronderstelling dat het wel over zou gaan na de puberteit.

Crèmes

Maar ook dat bleek niet de waarheid te zijn. Toen ik begin twintig was, had ik nog steeds een onzuivere huid. Nog altijd puistjes, en inmiddels ook al een paar littekens. Ze zeggen wel dat je er niet aan moet zitten, maar probeer dat maar eens tien jaar vol te houden! Daarnaast begon mijn huid ook steeds droger te worden. Zelf heb ik daarom nog vele crèmes en reinigingsproducten gebruikt van de bekende drogisterijen, maar die stelden elke keer weer teleur.

Peeling

Ten einde raad kwam ik bij Fine LaserClinic terecht. Zij hebben gelijk een persoonlijk behandelplan voor mij opgesteld, door te kijken naar mijn specifieke huidtype. Zo konden eindelijk de juiste producten voor mijn huid worden uitgezocht. Maar voor ik die ging gebruiken, werd eerst mijn huid diep gereinigd en werd er een peeling aangebracht. Ik voelde me zowaar herboren. En ik was zo blij dat de producten eindelijk goed werkten. Toen had ik alleen de littekens nog over, maar ook daar kon Fine LaserClinic bij helpen met de SkinPen. Eindelijk ben ik dan na al die jaren van mijn huidproblemen af!

Anne (26)

Een stralende huid met de SkinPen

Wanneer je last hebt van puistjes, trekken die vaak vanzelf wel weer weg. Maar zeker bij acne kan het zijn dat de huid zich niet helemaal meer herstelt en er dus littekens ontstaan. Het kan enorm balen zijn als je denkt dat je ermee moet blijven lopen. Maar gelukkig zijn de littekens ook te behandelen!

Stralende én egale huid

Wil je graag weer een egale huid? Laat jezelf dan verwennen met de SkinPen. De SkinPen werkt door middel van microneedling. In de pen zitten heel kleine naaldjes die microscopische kanaaltjes maken in de huid. De huid krijgt hierdoor een prikkel om zichzelf te herstellen. Het resultaat is een stralende én egale huid, waarvan het begin al vier dagen na de eerste behandeling te zien is.

Meer weten?

Fine LaserClinic biedt verschillende behandelingen aan voor huid- en lichaamsverzorging. Zo bieden ze ook behandelingen aan voor andere huidproblemen als rimpels, een doffe huid of pigmentvlekken. Ook voor het verwijderen van PMU of een tattoo helpen ze je graag. Voor iedere situatie wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige apparatuur. Alles om het mooiste uit jezelf te halen!
Wil jij je huid laten verzorgen, maar weet je niet welke behandeling geschikt is? Kom dan gerust langs voor een gratis en vrijblijvende intake. Hierbij krijg je advies en wordt er een huidscan uitgevoerd. Zo krijg je inzicht in de beste mogelijkheden die passen bij jouw wensen en huidtype.
Doordat wij werken met BIG-geregistreerde huidtherapeuten, worden sommige behandelingen vergoed wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen risico.

Fine LaserClinic
Kamp 46 | 3811 AS Amersfoort | 033-2022647 |
info@finelaserclinic.nl | www.finelaserclinic.nl
Deel dit artikel