haarvrij

Helemaal haarvrij komende zomer

14 december 2017
315
318
0

Je koestert jouw hoofdhaar. Op andere delen van je lichaam zou jij je haargroei liever kwijt dan rijk zijn. Je bent klaar met het drama dat ontharen heet. Kan dat nu echt niet anders?!

Laserontharing

Ja, het kan anders! Jij hoeft echt niet de rest van je leven tijd en geld te besteden aan ontharen, scheerspullen, waxen, epileren of welke andere methode dan ook. Als je permanent wilt afrekenen met jouw ongewenste en overmatige haargroei, dan is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: permanente laserontharing.

Haarvij

Op een pijnloze en verantwoorde manier kun je in een aantal behandelingen haarvrij zijn. Laserontharing wordt niet in de zonnige zomermaanden uitgevoerd, omdat de huid dan te gevoelig is voor zonlicht. Het is daarom aan te raden om in de herfst te starten met jouw laserbehandelingen. Zo ben je volgende zomer helemaal haarvrij!

Voordelen

Dit zijn de grote voordelen van permanente laserontharing:

  • Voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  • Nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  • Geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels (folliculitis)
  • Een gladde en egalere huid
  • Besparing van tijd en geld op scheerproducten

Ontharing

Huidtherapie 4YourSkin [red.] maakt gebruik van de Lightsheer Desire™ diode-laser. Hiermee heb je gegarandeerd 100% resultaat, wat inhoudt dat alle gelaserde haartjes permanent wegblijven. Hoe lang een behandeling duurt en hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid beharing en het huidoppervlak. Het laseren van een geheel been duurt bijvoorbeeld langer dan de bovenlip.

Behandelingen

Huidtherapie 4YourSkin biedt naast ontharen ook allerlei andere behandelingen. Je kunt er terecht voor problemen als acne, littekens, (ongewenste) beharing, oedeem, couperose en goedaardige huidtumoren. Maar ook voor preventieve maatregelen bij huidaandoeningen en oncologische nazorg kun je bij 4YourSkin terecht.

Intake

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een intake waarin jouw wensen worden besproken. De huidtherapeut maakt dan samen met jou een behandelplan, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Meer weten?

Huidtherapie 4YourSkin is een moderne, professionele en klantgerichte praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie en laserontharing. De huidtherapeuten werken met veel aandacht aan het beste resultaat voor jouw huid. Ze streven naar zichtbaar resultaat, ook op langere termijn.

Huidtherapie 4YourSkin
Nijverheidslaan 3 | 3903 AL Veenendaal | 0318-553304 |
[email protected] | www.huidtherapie4yourskin.nl
Deel dit artikel