wenkbrauwen

Altijd perfecte wenkbrauwen

14 februari 2020
124
124
0

Hoe vaak sta jij ‘s morgens mopperend voor de spiegel omdat je je wenkbrauwen niet symmetrisch en in shape krijgt? Vooral wanneer je toch al aan de late kant bent of de kinderen om je aandacht vragen, valt het niet mee om dit nauwkeurige werkje accuraat uit te voeren. En dan hebben we het nog niet eens over hoe die keurig getekende wenkbrauwen eruit zien nadat je overvallen bent door een plensbui, hebt gezwommen of de sauna hebt bezocht!

Microblading

En dat terwijl het zoveel makkelijker kan. Heb je weleens van microblading gehoord? In slechts 120 minuten krijg jij de wenkbrauwen waar je altijd al van droomde. En het goede nieuws is dat je daar 1 à 2 jaar plezier van hebt. Met de MAXXBROWS micropigmentatie maken schoonheidsspecialiste Akke de Boer en haar team de mooiste wenkbrauwen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. ‘Met een soort mesje, dat uit twaalf heel dunne, steriele naaldjes bestaat, worden pigmenten met een vloeiende, vegende beweging als het ware in de huid gegraveerd’, legt Akke uit. ‘De haartjes worden één voor één getekend en dat geeft een heel natuurgetrouw effect. Klanten vragen mij weleens of dit hetzelfde is als tatoeage, maar dat is een heel andere techniek. Bij tatoeage wordt er inkt diep in je huid gebracht, terwijl we bij microblading pigmenten gebruiken die alleen in de bovenste huidlaag terechtkomen. De kleur vervaagt dan ook na verloop van tijd. Door het tegen die tijd weer te laten opfrissen, blijven je wenkbrauwen er altijd perfect uitzien.’

Uitstraling

‘We staan er niet altijd zo bij stil, maar wenkbrauwen doen heel veel met je gezicht’, weet Akke. ‘Ze bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukking. Mooie wenkbrauwen geven je een frisse en sprekende uitstraling. En het geeft ook een stukje zelfvertrouwen als je weet dat je er altijd goed verzorgd uitziet.’

Voordelen permanente make-up

Alle voordelen op een rijtje:

  • altijd perfecte en natuurlijke wenkbrauwen
  • geen tijdverlies met het dagelijks tekenen en inkleuren
  • onbezorgd kunnen sporten, zwemmen of naar de sauna
  • veilige techniek
  • GGD goedgekeurd

Alles rond uiterlijke verzorging

Bij Akke de Boer Lijfstijlstudio kan iedereen terecht voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. De specialiteit zijn de behandelingen voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging. Ook voor een extra mooie look ben je bij de studio aan het juiste adres. Akke en haar professionele medewerksters zijn constant bezig met vernieuwing, en houden zich op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Meer weten?

Bij Akke de Boer Lijfsstijlstudio ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. De studio is gespecialiseerd in de behandelingen voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging. Ook voor een extra mooie look kun je bij Akke terecht.

Akke de Boer Lijfstijlstudio
De Rede 80-82 | 8251 EX Dronten | 0321-311855 |
[email protected] | www.akkedeboer.nl
Deel dit artikel