microblading

Door microblading weer natuurlijke wenkbrauwen

14 september 2019
183
182
0

Je wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je uitstraling en gezicht. Ze bepalen immers voor een groot deel je natuurlijke gezichtsuitdrukking en maken je gezicht een stuk sprekender. Wanneer je door chemotherapie je haren verliest, wordt er vaak gekozen voor een haarwerk, maar aan je wenkbrauwen wordt niet altijd gedacht. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om natuurlijke, mooi gevormde wenkbrauwen te creëren, ook zonder eigen haartjes. Microblading is één van de nieuwste en beste technieken om dit resultaat te bereiken.

Microblading

Schoonheidsspecialiste Akke de Boer en haar team maken gebruik van MAXXBROWS micropigmentatie. Ze vertelt: ‘Niemand ziet dat je wenkbrauwen niet echt zijn. Het pigment wordt niet zo diep in de huid gebracht als een tatoeage, waardoor de kleur na verloop van tijd vervaagt. Het pigment wordt met een soort meisje ingebracht, waarbij je als het ware haartjes in de huid graveert. Dit geeft een natuurlijk effect en de haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.’

Zelfvertrouwen

‘Het resultaat blijft één tot twee jaar zitten, maar kan tussendoor ook bijgewerkt worden, zodat je er nog langer van kunt genieten. In het geval van haarverlies door chemotherapie, kun je al beginnen met microblading voordat de chemobehandelingen van start gaan. Op die manier maakt de techniek de periode op geheel eigen wijze iets dragelijker. Mooie wenkbrauwen kunnen je zelfvertrouwen een flinke boost geven. Ik vind het bijzonder om op deze manier een zorg te kunnen wegnemen, in een tijd die toch zo veel zorgen met zich meebrengt.’

Microblading voordelen

De voordelen van microblading:

  • altijd perfecte, natuurlijke wenkbrauwen
  • geen tijdverlies met het dagelijks tekenen en inkleuren
  • geen doorgelopen make-up na sporten, zwemmen of sauna
  • veilige techniek
  • GGD goedgekeurd

Is de behandeling pijnlijk?

Het is lastig om hierop een duidelijk antwoord te geven. Wat voor de één pijn is, kan voor de ander als gevoelig worden ervaren. De behandeling zelf wordt door sommige mensen als pijnlijk ervaren, maar zodra de behandeling klaar is, is de pijn ook verdwenen.

Meer weten?

Bij Akke de Boer Lijfsstijlstudio ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. De studio is gespecialiseerd in de behandelingen voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging. Ook voor een extra mooie look kun je bij Akke terecht.

Akke de Boer Lijfstijlstudio
De Rede 80-82 | 8251 EX Dronten | 0321-311855 |
[email protected] | www.akkedeboer.nl
Deel dit artikel