lingerie

Protheselingerie is prachtig!

13 mei 2019
393
392
2

Een borstamputatie als gevolg van kanker: je zelfvertrouwen kan door deze impactvolle operatie flink aangetast worden. Misschien zie je het daarom helemaal niet zitten om je deze zomer in badkleding te hullen of heb je moeite met het vinden van een mooie setje lingerie. Toch is er voor iedere vrouw mooie, passende lingerie en badkleding te vinden. Oók als je een borstprothese draagt.

Passende lingerie

Een borstprothese komt alleen goed tot haar recht in mooie, goed passende lingerie. Voor het vinden van een goede prothese-bh is het belangrijk dat je niet alleen kijkt naar je persoonlijke voorkeur, maar ook naar je lichaamsbouw en de wijze waarop de operatie is uitgevoerd. Goede prothese-bh’s zijn voorzien van cuphoesjes waarin je de prothese kunt dragen, bredere schouderbandjes en ze hebben een hoger gesloten decolleté. Wanneer je de juiste bh draagt zie je, onder kleding, nauwelijks tot geen verschil tussen je eigen borst en de prothese. Dit kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven!

Trendy prothesebadmode

Prothesebadmode is er, net als andere badmode, in allerlei stralende kleuren, prints en modellen. De hals en oksellijn van de badkleding van bijvoorbeeld Amoena zijn hoger gesloten zodat de prothese goed blijft zitten en jij je vrij kunt bewegen. Dat is natuurlijk wel zo prettig in het water en tijdens warme zomerdagen! Dit jaar scoor je een regelrechte zomerhit wanneer je badkleding draagt met een tropisch tintje. Denk bijvoorbeeld aan een hippe dierenprint, kleurrijke bloemen, exotisch fruit of palmbladeren. Ook met een retro stippenpatroon, sierlijke strikken of veters voor een sensuele touch zit je helemaal goed.

Zacht en soepel

Je kunt een tijdelijke prothese al na zes weken, wanneer de wond goed genezen is en je er zelf aan toe bent, laten vervangen door een definitieve oplossing in de vorm van een op maat gemaakte borstprothese. Deze prothese komt zo veel mogelijk overeen met de vorm en de omvang van je eigen borst en is gemaakt van huid- en milieuvriendelijke siliconen. Een borstprothese voelt zacht en soepel aan en neemt de warme van het lichaam gemakkelijk over.

Persoonlijke aandacht en privacy

Bij Marilinge kun je op afspraak terecht voor borstprotheses, aangepaste lingerie, badkleding en ondermode van onder andere het merk Amoena. Ervaringsdeskundige Marianna helpt vrouwen die geconfronteerd zijn met borstkanker en daarbij een operatie hebben ondergaan. Met de uitgebreide collecties is er altijd een oplossing die past bij jouw lichaam en levensstijl. Marilinge is er voor iedereen die op zoek is naar advies, in combinatie met persoonlijke aandacht, privacy en alle tijd. Naast haar speciaalzaak staat Marianna ook met een stand op beurzen en evenementen in diverse ziekenhuizen.

Meer weten?

Marilinge is er voor iedereen die op zoek is naar advies, in combinatie met persoonlijke aandacht. Naast haar speciaalzaak staat Marianna ook met een stand op beurzen en evenementen in diverse ziekenhuizen.

Marilinge
Hygiëastraat 8 | 1076 RM Amsterdam (alleen op afspraak) | 020-4004333 |
[email protected] | www.marilinge.nl
Deel dit artikel