badpak

Een onvergetelijke zomer met het perfecte badpak

6 juni 2018
586
586
0

Wanneer je een borst of beide borsten moet missen als gevolg van borstkanker, kan je vrouwelijkheid een flinke deuk oplopen. Een goede, natuurgetrouwe prothese en mooie badkleding die perfect op je prothese aansluit, helpen je dan om weer zelfvertrouwen uit te stralen. Voel je op en top vrouw!

Mooie stoffen en materialen

Wanneer een (deel van een) borst is verwijderd en wanneer je een borstprothese hebt, kun je nog steeds mooie badkleding dragen. Bikini’s en badpakken, gemaakt van mooie stoffen en modellen, die speciaal zijn aangepast voor het dragen met een prothese!

Dé stand musthave

Een pareo is een omslagdoek en is er in vele kleuren en designs. Vaak hebben pareo-doeken een afmeting van ongeveer 90 tot 120 cm breed en 180 cm lang. Je hebt dus immens veel mogelijkheden om jouw ideale strandoutfit te creëren! Je kunt er een lange jurk van maken als het wat kouder wordt, maar een pareo werkt ook goed als rokje wanneer je even een ijsje gaat halen.

Facts

Wist je dat…

  • een zwemprothese volledig in de cup past, en hierdoor onzichtbaar is?
  • de schouderbanden voldoende stevigheid en comfort bieden? Indien nodig zijn de schouderbanden iets breder voor de drukverdeling op de schouders, maar er zijn ook bikini’s met smalle bandjes.
  • de zijpanden de passende ondersteuning geven voor de prothese, zodat het gewicht van de prothese wordt gedragen door bijvoorbeeld het bikinitopje en niet door de schouder(s)?
  • de badkleding voorzien is van prothesehoesjes, zodat de prothese goed beschermd is en deze niet kan gaan schuiven?

Uitgebreide collecties

Bij Marilinge kun je terecht voor borstprotheses, aangepaste lingerie, badkleding en ondermode. Ervaringsdeskundige Marianna helpt vrouwen die geconfronteerd zijn met borstkanker en daarbij een operatie hebben ondergaan. Met de uitgebreide collecties is er altijd een oplossing die past bij jouw lichaam en levensstijl. Marilinge is er voor iedereen die op zoek is naar advies, in combinatie met persoonlijke aandacht. Naast haar speciaalzaak staat Marianna ook met een stand op beurzen en evenementen in diverse ziekenhuizen.

Meer weten?

Marilinge is er voor iedereen die op zoek is naar advies, in combinatie met persoonlijke aandacht. Naast haar speciaalzaak staat Marianna ook met een stand op beurzen en evenementen in diverse ziekenhuizen.

Marilinge
Hygiëastraat 8 | 1076 RM Amsterdam | 020-4004333 |
info@marilinge.nl | www.marilinge.nl
Deel dit artikel