bikini

Scóór die leuke bikini!

21 maart 2018
555
555
0

Op het strand en in het zwembad wil je je zeker voelen en je vrij kunnen bewegen, óók wanneer je een borstprothese draagt. Met prothesebadmode hoef je je geen zorgen te maken dat je prothese verschuift of zichtbaar is. Op deze manier kun je vol vertrouwen alvast die leuke bikini scoren voor de zomer!

Speciaal voor jou

Nu bij Marilinge [red.] in de voorjaarscollectie: bikini’s en badpakken van Amoena! Vrouwelijk, chic, trendy, én comfortabel. Speciaal voor jou: ook als je een borstprothese draagt.

Ibiza-stijl

De trends: veel kleur! Heel veel kleur! Turquoise, groen koraal, blauw. Maar ook een tikkeltje geel en een vleugje roze. De grafische en bloemenprint is ook weer helemaal terug van weggeweest: de Ibiza-stijl duurt voort. Dit kun je bij Marilinge terugvinden in de fleurige badkleding!

Zekerheid tijdens het zwemmen

In de badpakken en bikini’s van Amoena zitten speciale hoesjes waarin je een prothese kunt plaatsen. De opening van deze hoesjes zit aan de zijkant, voor zekerheid tijdens het zwemmen. Dankzij het speciale ontwerp van de badkleding sluit de prothese goed aan op je lichaam en tekent het niet af. Het hoger gesneden decolleté en de hoger afgewerkte armuitsnijdingen zorgen voor goede steun en draagcomfort.

Black & White

Zin in wat minder kleur? Classy, gestyled zwart is dé nieuwe musthave voor aankomende zomer!

Uitgebreide collecties

Bij Marilinge kun je terecht voor borstprotheses, aangepaste lingerie, badkleding en ondermode. Ervaringsdeskundige Marianna helpt vrouwen die geconfronteerd zijn met borstkanker en daarbij een operatie hebben ondergaan. Met de uitgebreide collecties is er altijd een oplossing die past bij jouw lichaam en levensstijl.

Tip: naadloze bh

Vlak na de operatie kan het fijn zijn om een zachte, naadloze bh te dragen zonder beugel. De huid is dan nog gevoelig door littekens. Nadat de wond geheel is genezen, is een bh met een hoog middenstuk een fijne optie. Deze drukt niet in de huid.

Meer weten?

Marilinge is er voor iedereen die op zoek is naar advies, in combinatie met persoonlijke aandacht. Naast haar speciaalzaak staat Marianna ook met een stand op beurzen en evenementen in diverse ziekenhuizen.

Marilinge
Hygieastraat 8 | 1076 RM Amsterdam | 020-4004333 |
[email protected] | www.marilinge.nl
Deel dit artikel