Verwen jezelf, of laat je verwennen

26 november 2021
149
148
0

Het zijn misschien wel de meest ondergewaardeerde kledingstukken in je kast: je ondergoed. En tóch zijn dit misschien wel de belangrijkste items die ervoor zorgen dat je er goed uitziet.

De trends van het moment

De trendkleuren in lingerie van dit moment zijn herfstkleuren, zoals bruin, koper en donkerrood. Ook zien we op dit moment veel bh’s met fijne lurexdraadjes, zoals bij Marlies Dekkers. Verder neemt de populariteit van mooie én comfortabele bh’s toe ten opzichte van de eenvoudige, naadloze T-shirt-bh’s.

Een cadeautje voor de feestdagen

In de afgelopen 2 jaar heb je minder goed kunnen winkelen dan je gewend was. Gelukkig kun je in de winkel weer iets leuks voor jezelf kopen voor de feestdagen! Verwen jezelf, of laat je verwennen, met een leuk lingeriesetje. Met het oog op de kerstdagen is een setje in zwart met goud bijvoorbeeld erg mooi!

Voor thuis of buiten, of allebei

Tijdens de afgelopen lockdowns waren we meer thuis dan daarvoor, en ook de behoefte aan comfortabele huis- en loungepakken werd groter. Het merk Vitamia heeft wat luxueuzere loungekleding, waarmee je niet alleen binnen, maar ook buiten gezien mag worden. Comfortabel zittende nachtkleding is er van Cyell, Mey en Vamp.

Wees er op tijd bij

Je denkt er nu misschien nog niet aan, maar Valentijnsdag komt er ook alweer snel aan. Een aantal lingeriemerken springt hierop in met speciale setjes. Vooral Aubade pakt hiermee uit, en ook PrimaDonna heeft leuke lingerie voor Valentijnsdag. Verwacht veel rood en zwart…

Meer weten?

Bij CherryLin ben je op de juiste plaats voor de mooiste lingerie van de hoogste kwaliteit. Laat je verleiden door het aanbod dat onder andere bestaat uit de luxemerken PrimaDonna en Marie Jo. De lingeriespecialistes helpen jou bij het vinden van de perfect passende bh. Ook is er allerlei moois op het gebied van bad- en nachtmode te vinden.

CherryLin
Opril Grote Markt 11 | 4461 AK Goes | 0113-270709 |
info@cherrylin.nl | www.cherrylin.nl
Deel dit artikel