lingerie

Stijlvol het najaar in met de mooiste lingerie!

16 augustus 2019
170
169
0

Uit met de zomer, in met het najaar. Nu je je lijf weer gaat bedekken onder dikkere en warme kleding, betekent dat natuurlijk niet dat je minder aandacht hoeft te besteden aan dat wat je eronder draagt. Met de volgende lingerietips ga jij stijlvol het najaar in!

Lingerie voor het najaar

Ontdek de najaarscollectie:

  1. Ken je klassiekers. Het balconettemodel is een model dat niet in je kast mag ontbreken. De cups geven je boezem een natuurlijke lift: prachtig voor onder lager uitgesneden tops. Ga voor een exemplaar in rood of donkerblauw, dé trendkleuren van het najaar. Of ga voor een luchtiger exemplaar in een Franse zwarte bloemenbroderie. Tijdloos, zwoel en sexy!
  2. Kleur bekennen. Waar de bladeren en de luchten donkerder worden, mag je lingerie dit najaar ook helder en vrolijk gekleurd zijn. Bied de sobere najaarsdagen tegenwicht met een lieflijk setje in zuurstokroze.
  3. Het highwaist broekje. Verruil het lager uitgesneden broekje eens voor een hoger exemplaar. Zit heerlijk, staat stijlvol en supervrouwelijk. Ga voor een mooi nude exemplaar met kanten details of een effen zwart exemplaar.

Tip van Hanny!

‘Gedurende je hele leven is je lichaam onderhevig aan veranderingen. Misschien heb jij deze zomer wel heel hard getraind met potjes strandvolleybal en zwemmen in de zee, of juist erg veel genoten van pizza’s en ijsjes. Veranderingen van je gewicht gaan vaak ook samen met veranderingen van je bh-maat. Maar een zwangerschap of hormoonwisselingen spelen een rol. Het kan maar zo zijn dat jij de zomervakantie een andere bh-maat nodig hebt. Het dragen van de juiste bh-maat is belangrijk: zo voel je je de hele dag comfortabel, en is je bh ook niet zichtbaar onder je kleding. Kom daarom eens langs, en laat je opmeten. Ik geef je graag advies over welke lingerie jou het beste past!’

Speciaalzaak

In mijn speciaalzaak bied ik een scala aan mooie merken aan. Denk aan PrimaDonna, Aubade, Lise Charmel en Marie Jo. Ook fijn: je kunt er terecht met elke maat: van cup A tot en met J. Kortom: voor iedere vrouw, voor elk figuur en voor elk moment de juiste bh. Als lingeriespecialist neem ik de tijd voor je en geef ik je graag tips. Niet alleen voor de mooiste lingerie zit je bij mij goed, maar ook voor badkleding.

Meer weten?

Hali Baroque heeft oog voor elke maat lingerie. De lingerie speciaalzaak is gevestigd in Almere Haven en heeft collecties in cupmaten A tot en met H en de omvang 70 tot en met 110.

Hali Baroque
Kruisstraat 72 | 1353 AP Almere Haven | 036-5313942 |
[email protected] | www.halibaroque.nl
Deel dit artikel