protheselingerie

Protheselingerie met een feestelijk tintje

12 november 2019
273
275
0

December is de feestmaand bij uitstek. Wellicht keek je er altijd reikhalzend naar uit en zocht je al tijdig naar een nieuwe outfit en bijpassende lingerie. Dit jaar is het anders. Na je borstamputatie en overige behandelingen in de strijd tegen borstkanker denk jij niet meer na over zo'n mooi setje. Dat is voorgoed verleden tijd. Of toch niet?

Protheselingerie zonder vooroordelen

In tegenstelling tot wat nog door veel mensen gedacht wordt, doet protheselingerie qua kleuren, materialen en uitstraling niet meer onder voor de ‘normale’ lingerie. Visioenen van vormeloze en huidkleurige bh’s en slips verdwijnen voorgoed van je netvlies wanneer je kennismaakt met de ruime collectie van Marilinge.

Professionele begeleiding

Marianna vertelt: ‘Dankzij mijn eigen ervaring met operaties en ingrijpende behandelingen vanwege borstkanker kan ik in mijn zaak professionele steun en begeleiding bieden aan vrouwen die op dit moment hetzelfde meemaken. Ik nodig je van harte uit om een afspraak te maken. Dan heb je de tijd om in alle rust en privacy de collectie te bekijken, en eventueel ook wat te passen. Ook ben je altijd welkom voor een persoonlijk en vrijblijvend advies, en antwoorden op al je vragen.’

Tip van Marianna

‘Met de juiste borstprothese en protheselingerie verandert er niets aan je silhouet. Je kunt dus nog steeds een nauwsluitend jurkje dragen of andere mooie feestkleding. Neem je aankoop mee naar Marilinge en dan zoeken we er samen passende lingerie bij uit. Bij ons slaag je altijd want we hebben in veel maten een ruimte collectie van verschillende merken in huis. Protheselingerie is niet alleen functioneel, maar kan ook heel mooi zijn. Stijlvol, vrouwelijk en luxe. Lingerie met een feestelijk tintje, zoals kant en glinsterende details. Omdat ik ervaringsdeskundige ben, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat jij je weer vrouw kunt voelen. Mooie lingerie helpt je daarbij: je ziet er stralend uit, voelt je goed en straalt zelfvertrouwen uit. Je bent gewoon weer op en top vrouw! En dat is mijn missie. Omdat ik immers weet wat het is …’

Wist je dat …

… Marilinge helemaal gespecialiseerd is in borstprotheses, aangepaste lingerie, badkleding en ondermode?

Meer weten?

Marilinge is er voor iedereen die op zoek is naar advies, in combinatie met persoonlijke aandacht. Naast haar speciaalzaak staat Marianna ook met een stand op beurzen en evenementen in diverse ziekenhuizen.

Marilinge
Hygiëastraat 8 | 1076 RM Amsterdam | 020-4004333 |
[email protected] | www.marilinge.nl
Deel dit artikel