nachtkleding

Extra vrouwelijk, ook in de nacht

11 oktober 2017
472
473
0

In het najaar kunnen we weer genieten van de gezellige, knusse avonden. Heerlijk op de bank met de kaarsjes aan en een kop thee in je handen. We trekken dan vaak een 'kloffie' of een huispak aan dat vooral comfortabel zit. Maar waarom zouden we 's avonds en 's nachts ophouden met er mooi uitzien?

Geluksmomenten

Voor veel vrouwen is het dragen van mooie, comfortabele nachtmode een beleving. Geluksmomenten zitten vaak in kleine dingen. Wanneer je er verzorgd uitziet, voel jij je niet alleen een stukje gelukkiger, maar het doet ook veel goeds met je zelfbeeld! Het dragen van mooie nachtmode, zowel op de bank als in bed, geeft net die extra vrouwelijkheid.

Luxe nachtkleding

Christianne Lingerie [red.] richt zich momenteel op nachtmode voor in het najaar. Je kunt dan denken aan mooie, luxe nachtkleding in de vorm van verschillende soorten pakken. De pakken zijn ook draagbaar voor in je vrije tijd. Christianne Lingerie heeft onder andere de merken Pip Studio, Essenza Home, Mey, Cyell en het italiaanse merk Solo Per Me. De kleding is van kwalitatief fijne materialen, zoals zacht en fijn katoen. De micromodalstoffen zorgen ervoor dat de kleding langer mooi blijft en de kleur niet vervaagt door het wassen.

‘Ik ben er superblij mee!’

Sophie: ‘Ik was al een tijd op zoek naar een luxe en stijlvolle pyjama. Tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter dat dit best lastig is om te vinden! Ik was ten einde raad… Na verschillende bezoeken aan lingeriezaken ben ik uiteindelijk geslaagd bij Christianne Lingerie. Na een goed advies heb ik gekozen voor een satijnen pyjama met een chique uitstraling. Ik ben er superblij mee!’

Ontstaan pyjama

Hoe is de pyjama ontstaan? Het woord pyjama is ontstaan via het Hindiwoord pay-djama en het Perzische woord Paydjame, wat letterlijk beenbedekking betekent. In de 19de eeuw is het woord door de Engelse taal aan het Hindoestaans ontleend en is vanuit het Engels door het Nederlands overgenomen. Het woord paaj-djama werd omgebouwd naar piejama of pyjama. De Engelse kolonisten hebben het, van oorsprong Indiase kledingstuk, geïntroduceerd als nachtkleding.

Meer weten?

In lingeriebedrijf Christianne Lingerie helpen moeder Ans en dochter Christianne met hun team vrouwen aan passende lingerie. In de winkel is een ruim assortiment lingerie, bad- en nachtmode te vinden. Merken die verkocht worden zijn: Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle, Felina en Simone Pérèle.

Christianne Lingerie
Julianaplein 150 | 6641 CT Beuningen | 024-6772823 |
[email protected] | www.christiannelingerie.nl
Deel dit artikel