badmode

Badmode trends: een onvergetelijke zomer!

9 april 2018
423
422
2

Fladderende rokjes, fijne topjes, luchtige zwierige zomerjurkjes, slippertjes, én natuurlijk: bikini's, tankini's en badpakken! Leef je helemaal uit deze zomer met die fijne ibiza-look, bloemenprints. sexy pareo's én tips om jou een onvergetelijke zomer te geven.

Dé musthave voor op het strand

Een pareo is een omslagdoek en is er in vele kleuren en designs. Vaak hebben pareo-doeken een afmeting van ongeveer 90 tot 120 cm breed en 180 cm lang. Je hebt dus immens veel mogelijkheden om jouw ideale strandoutfit te creëren! Je kunt er een lange jurk van maken als het wat kouder wordt, maar een pareo werkt ook goed als rokje wanneer je even een ijsje gaat halen.

Badmode advies:

Wanneer je heel graag een bikini wilt dragen ondanks dat buikje, dan is het mooier om een wat hoger broekje te dragen. Daarnaast is een tankini een mooi alternatief voor dames die eigenlijk geen bikini meer aan willen, maar een badpak weer te veel of te lastig vinden. Je kunt gemakkelijker naar het toilet met een tankini, en als je ligt te zonnen, kun je de top omhoog doen waardoor je buik toch bruin kan worden!

Figuurcorrigerend

Een badpak is fijn als je veel zwemt en het kleed ook mooi af, mits je de juiste pasvorm en print draagt. Er zijn figuurcorrigerende materialen in badkleding, maar een juiste print kan ook een afslankend effect geven! En nog een tip voor het onderhoud van badkleding: elke keer na gebruik (ook als je alleen maar hebt liggen zonnen) altijd je badkleding even uitwassen met een fijnwasmiddel. Uitspoelen is niet voldoende!

Tips!

Tips & Tricks

  • Een witte bikini kan doorschijnen!
  • Wanneer je meerdere bikini’s koopt met verschillende pasvormen, word je op meer plekken bruin!
  • De felle lichten van de paskamer zullen je nog bleke huid weinig goed doen. Probeer hier doorheen te kijken en je te focussen op de pasvorm van de bikini!

Welcome to the jungle!

Dit seizoen word je overspoeld met jungle- en tropische bloemenprints én dat is helemaal niet erg! Vrolijke bananenbladeren, palmboompjes, flamingo’s en andere exotische prints sieren de badmode aankomende zomer.

You can’t buy happiness, but you can buy a bikini, and that’s pretty close!

Meer weten?

Scholma Lingerie en Badmode is het adres in Groningen voor lingerie, badmode en protheselingerie. De lingeriezaak is al meer dan 50 jaar een speciaalzaak en verkoopt lingerie in de maten A t/m H cup. Scholma is gecertificeerd Mammacare leverancier.

Scholma Lingerie
Zwanestraat 39 | 9712 CK Groningen | 050-3124159 |
[email protected] | www.scholmalingerie.nl
Deel dit artikel