Een nieuwe massagetechniek tegen pijn met verbluffende resultaten!

13 september 2017
1134
1182
2

Een pijnlijke rug, knie of voet. Het zijn klachten die er langzaam in kunnen sluipen en die misschien wel bij je leeftijd zullen horen. 'Je moet er maar mee leren leven' krijg je dan te horen. Maar dat hoeft niet! Met de nieuwe massagetechniek 'de Lumbaalmassage' is er wat aan te doen.

Overbelaste spieren

Je pijn kan het gevolg zijn van overbelaste spieren. Wist je dat het verschil in de lengte van je benen hiervan de oorzaak kan zijn? Doordat de wervelkolom het lengteverschil gaat corrigeren, gaan wervels scheef staan. Je spieren kunnen hierdoor overbelast raken, waardoor je zenuwen afgekneld kunnen worden. Het gevolg: pijnklachten.

Nieuwe massagetechniek

De nieuwe methode ‘de Lumbaalmassage’ is gebaseerd op het corrigeren van beenlengteverschil. Door te starten met het opheffen van het beenlengteverschil, het losmaken van het SI-gewricht en een eventuele corrigering van de wervelkolom, komt het lichaam weer in balans en nemen de pijnklachten al flink af bij de eerste behandeling.

Natuurlijke technieken

De Lumbaalmassage bestaat uit natuurlijke technieken. Zonder hulpmiddelen, manipulatie of kraken! Stimulatie van spieren en zenuwen helpen om lichamelijke blokkades op te heffen. Vooral bij lage rugpijn, uitstralingspijn in de benen, klachten in de knie, de onderbenen en de voet en hielspoor wordt snel verbetering verwacht.

Verbluffend resultaat

De combinatie van de geïntegreerde Atlasmassage maakt de Lumbaalmassage helemaal compleet. Ondanks de korte duur van beide massages hebben de massages, zeker in combinatie, vaak een verbluffend resultaat. Soms verdwijnen de klachten zelfs helemaal! Kortom: gun jezelf een massage en kom van je pijn af. Pedicure Monique Kuipers-Braamhaar [van AnkiSi Relax – red.] nodigt je graag uit in haar praktijk om een Lumbaalmassage te ervaren!

Meer weten?

Monique Kuipers-Braamhaar is pedicure en heeft ruim 30 jaar ervaring. Sinds 2008 runt ze de praktijk AnKiSi RelaX, waarin de medische zorg voor de diabetische, reumatische en oncologische voet centraal staat. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op diverse massagetechnieken, waar de Atlummassage er een van is. Ze is aangesloten bij het landelijke netwerk van de Stichting Atlas Massage Groep.

AnKiSi RelaX
Holterweg 93 | 7441 DE Nijverdal | 06-30231945 |
info@ankisirelax.nl | www.ankisirelax.nl
Deel dit artikel