Zwart en wit raken nóóit uit de mode

2 juli 2018
193
192
0

De één houdt van kleur en de ander gaat voor zwart en wit. Of dat saai is? Helemaal niet! Het is vrouwelijk en stijlvol, passend bij iedere gelegenheid en ieder seizoen en het combineert gemakkelijk. Wat wil je als vrouw nog meer?

Het succesconcept: alleen zwart en wit

In 2002 opende Karin met haar moeder Ineke Zwartwit Varia met het idee om alleen zwarte en witte dameskleding en accessoires te verkopen. Een uniek idee dat al snel vele liefhebbers aantrok. Inmiddels runt Karin al jarenlang Zwartwit Varia en is het een succesformule in binnen- en buitenland!

Wisselende collectie

De collectie bestaat uit aparte merken en stijlen, die je niet standaard bij iedere kledingwinkel vindt en die met elkaar een zeer uitgebreide keus bieden. Alle items zijn uiteraard in zwart, wit en zwart-wit, met daarbij af en toe wat grijs. Op deze manier is het een fluitje van een cent om items te combineren en zo te komen tot prachtige en complete outfits.

Modetip van Karin: combineer!

De combinatie van zwart en wit is ontzettend stijlvol. Je kunt ervoor kiezen om je kleding en accessoires geheel in zwart en wit te kiezen. Maar je kunt ze ook uitstekend combineren met een mooie, opvallende accentkleur. Denk eens aan knalrood.

Extra service

Bij Zwartwit Varia kun je je broek, rok of jurk gratis op lengte laten maken. Verder kun je er altijd terecht voor kledingadvies. De dames nemen alle tijd en doen hun uiterste best om jou te adviseren en je met een tevreden gevoel weer naar huis te laten gaan.

Shop-afspraak

Ook kun je een shop-afspraak maken die buiten de reguliere openingstijden valt. Ideaal voor als je overdag geen tijd hebt of gewoon lekker privé en in alle rust, of met een paar vriendinnen, wilt shoppen.

Verrassend en gevarieerd aanbod

Het aanbod bij Zwartwit Varia bestaat uit een waaier aan mooie merken, waaronder:

– Elsewhere
– Juffrouw Jansen Amsterdam
– Slippely
– Ophilia
– Apanage
– Voi
– Sophia Perla
– Joseph Ribkoff
– Maria Bellentani
– Backstage
– Mila Jeans
– Toni broeken
– Dansk Smikkekunst
– Oroblu
– Sergio de Rosa
– Beaumont
– Majem
– Unisa

Meer weten?

Zwartwit Varia is een bijzondere speciaalzaak, met damesmode en accessoires in alleen zwart, wit en zwart-wit! De kledingcollectie bestaat uit verschillende, aparte merken en stijlen, die met elkaar een zeer uitgebreide keus bieden. Bovendien is er een zeer uitgebreide collectie accessoires: van sieraden tot tassen en van schoenen tot hoeden, petten en sjaals.

Zwartwit Varia
Markt 6 | 3231 AH Brielle | 0181-473514 |
[email protected] | www.zwartwitvaria.nl
Deel dit artikel