Reset van lichaam en geest

14 december 2017
633
638
0

Als je het gevoel hebt dat je toe bent aan een algehele reset, dan ben je niet de enige. Veel mensen ervaren deze behoefte, die vaak wordt aangewakkerd door een disbalans tussen lichaam en geest. Hoe zorg je ervoor dat je deze disbalans kwijtraakt?

Belemmeringen

Natuurgeneeskundig therapeut Jelma Daalman [red.]: ‘Mijn praktijk dankt zijn naam aan het feit dat ik klachten altijd in zijn totaliteit bekijk: er vindt een reset plaats van lichamelijke en geestelijke belemmeringen.’

Disbalans

‘Lichamelijke klachten worden veroorzaakt als de balans tussen lichaam en geest verdwenen is. Ik onderzoek wat de oorzaak van deze disbalans is, welke klachten mijn cliënt heeft en of er bijvoorbeeld energetische blokkades of een belemmerende levenshouding zijn.’

Het genezingsproces

‘In mijn praktijk behandel ik onder andere chronische pijnklachten, vermoeidheidsklachten, chronische orgaanklachten, psychische klachten en ziekten die worden veroorzaakt door een slechte weerstand. Daarnaast bied ik nazorg bij rouwverwerking en levensvragen en ondersteun ik mensen die kanker hebben of hebben gehad. Ik help mijn cliënten door hun genezingsproces heen met behulp van lichaamsgerichte therapie en therapeutische gesprekken’.

Energie en intuïtie

‘Mijn praktijk onderscheidt zich ten opzichte van de reguliere geneeskunde doordat ik meer tijd neem voor de cliënt. Zo kan ik onderzoeken of de klacht fysiek of mentaal is. Daarna kan ik de oorzaak van de klacht beter behandelen. Ik werk met de energie en met verschillende natuurgeneeswijzen. Wanneer mensen vastlopen, dan ga ik intuïtief op zoek naar de kern van hun klacht. Hierdoor zal iedere klacht weer net iets anders behandeld worden. Doordat ik meer tijd, meer zorg en meer aandacht aan mijn cliënt geef, zie ik dat er een veel beter genezingsresultaat plaatsvindt’, besluit Jelma.

Over-leven

Jelma heeft zelf de nodige tegenslag gekend in haar leven. Ze verloor zes kinderen in de leeftijd tussen anderhalf en zeven jaar. Deze kinderen inspireren en coachen haar bij haar werk. Omdat Jelma dit werk verricht met spirituele ondersteuning van haar zes overleden kinderen, heeft haar praktijk de naam Zevenster. In haar boek ‘Over-leven’ vertelt ze hierover.

Ervaring

Om een breed pakket aan te kunnen bieden heeft Jelma diverse opleidingen gevolgd, waaronder fytotherapie, heilpraktiker, orthomoleculaire therapie, spiritueel therapeut, coach emotioneel psychische klachten, reflexzonetherapie, massage, healing, dorntherapie en breuss massage. Haar specialisatie is het in balans brengen van lichamelijke en psychisch-emotionele problemen.

Meer weten?

Al 34 jaar is Jelma werkzaam als erkend natuurgeneeskundig therapeut, spiritueel coach en rouwverwerkingstherapeut. Sinds 2011 in haar eigen reset-praktijk de Zevenster. Ze is geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut bij de beroepsvereniging VBAG en de overkoepelende organisatie RBCZ.

Reset-praktijk De Zevenster
Overcingellaan 17 | 9401 LA Assen | 06-27271426 |
[email protected] | www.reset-praktijk
Deel dit artikel