haargroei

Permanent een eind aan ongewenste haargroei

7 december 2017
587
633
5

Je koestert jouw hoofdhaar. Op andere delen van je lichaam zou je de haargroei liever kwijt dan rijk zijn. Je bent klaar met het drama dat ontharen heet. Kan dat nu echt niet anders?

Permanente ontharing

Ja, dat kan anders! Jij hoeft echt niet de rest van je leven tijd en geld te besteden aan ontharen, scheerspullen, waxen, epileren of welke andere methode dan ook. Als je permanent wilt afrekenen met jouw ongewenste en overmatige haargroei, dan is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: permanente laserontharing.

Start in de herfst

Op een pijnloze en verantwoorde manier kun je in een aantal behandelingen haarvrij zijn. Laserontharing wordt niet in de zonnige zomermaanden uitgevoerd, omdat de huid dan te gevoelig voor zonlicht is. Het is daarom aan te raden om in de herfst te starten met jouw laserbehandelingen. Zo ben je in de aankomende lente helemaal haarvrij!

Ieder haartje weg

PerfectVision [red.] maakt gebruik van de PerfectPower Laser. Hiermee heb je gegarandeerd 100% resultaat, wat inhoudt dat alle gelaserde haartjes permanent wegblijven. Hoe lang een behandeling duurt en hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid beharing en het huidoppervlak. Het laseren van een geheel been duurt bijvoorbeeld langer dan de bovenlip.

Waarom kiezen voor de PerfectPower Laser

PerfectPower laser is de meest complete oplossing voor laserontharing. De technologie en methodiek is wereldwijd klinisch bewezen. Het is geschikt voor alle huidtinten en haartypen. De behandelingen kunnen het hele jaar door worden uitgevoerd en er is na behandeling geen hersteltijd nodig. Je kunt dus gelijk door met jouw dagelijkse bezigheden.

De voordelen op een rij:

  • Permanente haarreductie;
  • Veilig en snel;
  • Vrijwel pijnloos dankzij een uniek koelsysteem;
  • Duurzaam en betaalbaar;
  • Ook geschikt voor mannen.

Intake

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een intake waarin jouw wensen worden besproken. De specialiste maakt dan samen met jou een behandelplan, zodat je weet wat je kunt verwachten. De laserbehandeling is pijnloos en tijdens de behandeling lig je comfortabel in een behandelstoel.

Meer weten?

PerfectVision is een praktijk voor huidverbetering, lichaamsbehandelingen en huidtherapie, gevestigd in Almere-Buiten. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen en therapieën voor zowel lichaam als huid voor jong én oud. De praktijk is onder andere gespecialiseerd in permanente make-up en het bleken van tanden.

PerfectVision
Evenaar 121 | 1339 DA Almere | 036-5251528 |
info@perfect-vision.nl | www.perfect-vision.nl
Deel dit artikel