voetproblemen

Eindelijk weer lopen zonder voetproblemen!

24 april 2018
508
508
0

Je droomt weg bij plaatjes van mensen die in bosachtige gebieden wandelen. Op straat lijkt iedereen lopend te gaan in plaats van op de fiets of de auto. Zelf moet je er niet aan denken om langere stukken te lopen. Je houdt weliswaar van bewegen, maar helaas doen je voeten pijn bij iedere stap. Lopen is van een vanzelfsprekendheid veranderd in een drama. Wat nu?

Voetproblemen

Lopen is gezond en heerlijk om te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Bovendien kun je tijdens je wandeling genieten van het landschap om je heen. Maar als jij voetproblemen hebt, dan is lopen niet langer een pretje. Toch kan het niet de bedoeling zijn dat je voortaan op de bank blijft zitten of alleen nog maar fietsend of met de auto naar je bestemming gaat. Om over het uitlaten van de hond nog maar te zwijgen…Doe jezelf een lol en laat iets doen aan jouw voetpijn!

Ook bij reuma en diabetes

Monique van pedicurepraktijk AnKiSi RelaX [red.] helpt jou graag om weer pijnvrij te lopen. Uiteraard is het eerst van belang om de oorzaak van jouw pijnklachten te vinden. Vervolgens kan Monique jou helpen met het behandelen van eelt, likdoorns, ingegroeide of afgebroken nagels of andere aandoeningen. Ook in geval van diabetes of reuma, waarbij voeten vaak erg gevoelig voor aandoeningen zijn, adviseert en behandelt zij.

Podotherapeut

Indien nodig verwijst Monique je door naar bijvoorbeeld de podotherapeut, waarmee zij nauw samenwerkt. Na de behandelingen van Monique kun je er vanuit gaan dat je weer een stuk prettiger loopt. Kom maar op met die heerlijke lentewandelingen!

Zomerklare voeten!

Komende zomer wil je natuurlijk lekker kunnen rondlopen in open schoenen. Lastig als je dan te maken hebt met kalknagels of andere voetongemakken… Monique is gespecialiseerd in nagelafwijkingen en nagelziektes, en kan cosmetisch mooie oplossingen bieden, waaronder behandelingen met gellak. Laat de zomer nu maar komen!

Klachtenvrij

Wil jij af van je voetproblemen? Monique Kuipers-Braamhaar heeft al ruim 30 jaar ervaring. Sinds 2008 runt ze de praktijk AnKiSi RelaX, waarin de medische zorg voor de diabetische, reumatische en oncologische voet centraal staat. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op diverse massagetechnieken, waaronder de Atlummassage en de Breuss-massage. Ook voor wellnessmassages op maat kun je bij haar terecht.

Meer weten?

AnkiSi Relax is een veelzijdige praktijk waar kwaliteit voorop staat. De praktijk is gespecialiseerd in de diabetische, reumatische en oncologische voet. De praktijk is lid van de brancheverenigigng PROVOET en opgenomen in het kwaliteitsregister pedicures PROCERT.

AnKiSi RelaX
Holterweg 93 | 7441 DE Nijverdal | 06-30231945 |
[email protected] | www.ankisirelax.nl
Deel dit artikel