Een prachtig verzorgd gezicht

20 juli 2018
558
557
0

Paspoort? Check. Zonnebrand? Check. Bikini en zomerjurk? Check. Nu dan nog de laatste check: jouw huid helemaal klaarmaken voor je heerlijke zonvakantie. Misschien herken je wel die droge en trekkerige huid door het warme weer. Zo wil jj niet op je spetterende vakantiekiekjes verschijnen! Kies dan nu voor een heerlijke behandeling deze zomer.

Heerlijk verzorgend!

Met de ‘Verzorgende gezichtsbehandeling’ krijgt je droge, vochtarme huid alle aandacht. Je huid wordt onderworpen aan een intensieve reiniging en wordt heerlijk gestoomd. Ook worden je wenkbrauwen netjes geëpileerd of geharst en indien jij dat wilt, ook nog geverfd. Tot slot volgen een heerlijk masker en crème die aansluiten op jouw huidtype en op het weer. Ideaal: zo heeft je huid meteen een beschermingslaagje voor als je straks de zon ingaat.

Complete gezichtsbehandeling

Tijdens de behandeling kom je heerlijk tot rust en gaat je huid er stralend uitzien. Dat levert gegarandeerd dus mooie vakantiekiekjes op! En om dit fijne resultaat te behouden, kun je na je vakantie de behandeling weer herhalen. Ook fijn: upgrade de behandeling naar een complete gezichtsbehandeling en geniet onder andere ook van een handpakking en uitgebreide bindweefsel- en handmassage. Wederom komen jij en je huid helemaal tot rust, met een stralende huid tot gevolg. Schoonheidsspecialiste Willeke legt uit: ‘Welke leeftijd je ook hebt, niets is zo mooi als een natuurlijk en verzorgd gezicht. Lijntjes van het lachen mag je zien!’

Stralend uiterlijk

Iedere ochtend tijdens je vakantie smeren met eyeliner en wenkbrauwpoeder en iedere middag ontdekken dat het niet op z’n plek is blijven zitten. Zwemmen en met zwarte ogen weer boven water komen. Kan dit niet anders? Ja, dit kan! De oplossing is simpel en effectief: permanente make-up.

Permanente make-up

PMU namelijk geen kant op en daardoor kun je er probleemloos mee zwemmen, huilen, zweten, sporten, slapen, douchen en naar de sauna. . Bovendien bespaar je nu veel tijd. Als je wakker wordt, dan kun je zo mijn bed uitrollen, in je kleding schieten en de deur uitgaan. Hét geheim voor mooie vakantiefoto’s: je staat niet meer met uitgesmeerde make-up op de foto, maar krijgt een frisse en open blik!

Wensen bespreken

Willeke: ‘Als je voor de eerste keer in mijn salon komt, dan gaan we eerst uitgebreid jouw wensen qua kleur en vorm bespreken. Waar wil je permanente make-up en welk resultaat wil je bereiken? Subtiel of iets opvallender? Ik kijk ook goed welke vorm en kleur het beste past bij jouw huid- en haarkleur en persoonlijkheid. Permanente make-up moet een verlengstuk van jezelf zijn en zo natuurlijk mogelijk ogen’.

Meer weten?

Bij ZenBeautyZone ben je aan het juiste adres voor allerlei vormen van huidtherapie, permanente make-up en beauty behandelingen. Eigenaresse Willeke is dol op haar vak en is altijd bezig om haar kennis up to date te houden. Jouw huid is in de juiste handen.

ZenBeautyZone
H.G. Gooszenstraat 1 | 7415 CL Deventer | 06-29045096 |
[email protected] | www.zenbeautyzone.nl
Deel dit artikel