Fris het najaar in met perfecte make-up

22 oktober 2017
468
469
0

Het najaar komt er weer aan: mooie vallende bladeren en lekker uitwaaien aan het strand. Waar je minder van houdt, zijn de explosieve herfstbuien die de najaarszon én jouw mooie make-uplook verdrijven. Je bent niet voor niets extra vroeg opgestaan om jezelf mooi op te maken voor je werk. Als je eenmaal op je werkplek aankomt, is je kleding drijfnat en zit je zorgvuldig aangebrachte make-up in vlekken op je kin. Wat baal je hiervan!

Stralend voor de dag

Wat zou het heerlijk zijn als je ’s ochtends langer kunt uitslapen, lachend door de regen kunt fietsen en er op kunt vertrouwen dat jouw make-up geen kant opgaat. Petra Reijnhoudt [red.] van Schoonheidssalon Petra snapt dat jij als vrouw verzorgd en stralend voor de dag wilt komen en biedt daarom dé oplossing: permanente make-up.

Permanente make-up

Petra: ‘Permanente make-up is een cosmetische tatoeage die op den duur vervaagt, omdat het niet zo diep in de huid wordt aangebracht als reguliere tatoeages. Permanente make-up kun je laten zetten om perfect gevormde wenkbrauwen of een lijntje boven je ogen te krijgen. Deze vorm van make-up oogt heel natuurlijk en wordt op professionele en hygiënische wijze gezet. Ik maak gebruik van goedgekeurde pigmenten plus een desinfectievloeistof. Permanente make-up is daardoor volkomen veilig en je voorkomt allergische reacties.’

Natuurlijk

Petra vindt het erg belangrijk dat het resultaat van permanente make-up natuurlijk oogt. Make-up moet eigenlijk niet opvallen, maar wél jouw de expressie in jouw gezicht versterken. Ook is het belangrijk dat de make-upkleuren passen bij jouw haar-, oog- en huidskleur. Petra doet daarom tijdens het intakegesprek een kleurenanalyse. Zo krijg je het meest natuurlijke en dus het mooiste resultaat. Wat veel mensen niet weten, is dat ook mannen permanente make-up kunnen laten zetten, bijvoorbeeld voor het bijvullen van kale plekjes in de wenkbrauwen. Wellicht een leuke tip voor je partner!

Feiten over permanente make-up

  • Permanente make-up is op de lange termijn goedkoper dan make-up
  • De PMU wordt altijd eerst voorgetekend, zodat je precies kunt zien wat het resultaat wordt.
  • De kleur van de PMU wordt gekozen op basis van jouw huidtype en natuurlijke haarkleur
  • Een PMU-behandeling is niet pijnlijk, maar het is ook niet zo dat je er niets van voelt. Met een verdovende crème wordt het gebied rond je ogen, wenkbrauwen of lippen verdoofd.
  • Een behandeling met PMU is helemaal veilig.
  • Het eindresultaat is na enkele weken optimaal.
Meer weten?

Bij schoonheidssalon Petra kun je terecht voor allerlei behandelingen. Zo ben je hier aan het juiste adres voor gezichtsbehandelingen, quick behandelingen, reinigingsbehandelingen, basisbehandelingen en ultrasound lifting.

Schoonheidssalon Petra
Burgemeester Stemerdinglaan 136 | 4388 KC Oost-Souburg | 06-15677767 |
[email protected] | www.schoonheidssalonpetra.com
Deel dit artikel