Gezonde levensstijl volhouden? Een personal trainer helpt je!

5 januari 2018
483
490
0

Tegenwoordig wil iedereen gezond leven. Chips, donuts en koekjes laten we in de schappen liggen. Elke dag eten we braaf voldoende groente en fruit. Ook frisdrank komt niet meer in het winkelmandje terecht. Groene thee en water met citroen is nu de standaard. Gelukkig maar, want voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Maar… daarnaast is sporten ook van belang!

Goede voornemens

Neem jij je ook elk jaar voor meer te sporten en gezonder te eten, maar stranden deze voornemens steeds na een week of twee? Je bent niet de enige. Het is vaak gemakkelijker om je aan je goede voornemens te houden als je dit samen met iemand doet. Zo kan een personal trainer je motiveren om door te zetten en, ook belangrijk, om ervoor te zorgen dat je tijdens de training de juiste houding aanneemt. Met als resultaat minder blessures.

Personal trainer

Je kunt allerlei redenen hebben om een gezonde leefstijl voor jezelf te ontwikkelen. Of je nu wilt afvallen, strakker in je lijf zitten of simpelweg gezond wilt blijven en ouder worden. PT2DAY [red.] kan je hierbij helpen, in de vorm van personal training. Het is bewezen dat mensen die meer bewegen, zich beter voelen. Een goede reden dus om te gaan sporten!

De 3 redenen om een personal trainer te nemen:

  1. Een personal trainer maakt een persoonljik schema gericht op jouw doelstelling(en)
  2. Een personal trainer is niet alleen een trainer. Hij is een coach en motiveert je!
  3. Een personal trainer bespaart tijd en geeft je optimaal resultaat.

Binnenkort trouwen?

PT2DAY heeft ook een speciaal programma voor aankomende bruiden. Je trouwt tenslotte maar één keer, en op de grote dag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Tijdens dit programma ga je samen met de personal trainer aan de slag om in vorm te komen voor de bruiloft, zodat je vol zelfvertrouwen en stralend voor de dag komt.

Betaalbare personal training

Personal training hoeft geen vermogen te kosten dus geen excuses meer. Dit jaar ga jij het volhouden! Personal trainer Germain Silawanebessy van PT2DAY helpt je daarbij: ‘Of je nou individueel met mij aan de slag wilt of liever met een groep traint: ik zorg er met een persoonlijke benadering voor dat je resultaten behaalt!’

Meer weten?

PT2DAY biedt personal training voor iedereen die vitaler wil leven. Samen met jou gaan de personal trainers van PT2DAY voor focus, kracht en geluk. Kies voor een leven met meer energie, zelfverzekerdheid en weerbaarheid!

PT2DAY
Burgemeester Burgerslaan 40A | 5240 AA Rosmalen | 06-39573871 |
[email protected] | www.pt2day.nl
Deel dit artikel