small group training

Small group training is voor iedereen!

13 juli 2018
422
421
0

Je wilt niet langer uitgeput zijn wanneer je drie trappen bent opgerend. Tijd om weer strak in je vel te zitten! Haal jij eindelijk al je sportdoelen met personal training? Eerlijk is eerlijk: daar zit ook een prijskaartje aan. Wist je dat trainen met een eigen personal trainer dichterbij is dan je denkt? Maak kennis met small group training!

Small group training

Het woord zegt het al: bij ‘small group training’ train je in een klein groepje van in totaal maximaal 9 personen. Door het trainen in een klein groepje ervaar je zowel de motivatie en de begeleiding van een personal trainer als het plezier van trainen in een groep. De personal trainer geeft aanwijzingen, motiveert je en zorgt ervoor dat je alle oefeningen goed uitvoert.

Benefits!

De voordelen van small group training op een rijtje:

  • Je wordt gemotiveerd en gecoacht door een personal trainer
  • Je ervaart ook het plezier van trainen in een groep
  • Je kunt veel vet en calorieën verbranden binnen een korte tijd
  • Je traint alle spieren in je lijf en dan met name de 3 B’s (buik, billen en benen)
  • Je traint je uithoudingsvermogen en spierkracht
  • Je voert een grote variatie aan oefeningen uit
  • De training is vriendelijk geprijsd

Vrolijk & energiek

Het regelmatig uitvoeren van een stevige training heeft veel voordelen. Als je in beweging komt, dan gaat je metabolisme omhoog. Dat betekent dat je lijf in staat raakt om sneller vet te verbranden. En hoewel het soms héél lastig is om jezelf naar de sportschool te slepen, zul je merken dat je je ná je work-out een stuk vrolijker en energieker voelt. Druk schema? ‘Geen tijd hebben’ is voortaan géén excuus meer om je sporttas thuis te laten. Je kunt namelijk op verschillende tijden trainen!

Betaalbaar

En niet geheel onbelangrijk, de kosten deel je met je groepje. Zo is small group training voor elke portemonnee toegankelijk. Ook hoef je niet bang te zijn dat je je gaat vervelen. Er is namelijk van alles mogelijk: van cardio tot kracht, van houding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot uitdaging.

Eigen niveau

Niet zo’n fitnessheld? No problem: je kunt gewoon instappen op je eigen niveau. Trainen in een klein, vertrouwd groepje geeft inspiratie om je gezonde lifestyle en fitness met plezier vol te houden. En zit het je even tegen? Dan geven de medesporters en de personal trainer je wel een peptalk!

Meer weten?

Next Step Healthstudio is een sportstudio waar verschillende disciplines samenkomen. Je kunt er terecht voor personal training, small groep training en behandelingen/massages. Bij Next Step Studio staan persoonlijke ontwikkeling en begeleiding centraal.

Next Step Healthstudio
Theemsweg 83 | 3201 LT Spijkenisse | 06-20601510 |
info@nextstephealthstudio.nl | www.nextstephealthstudio.nl
Deel dit artikel