pretecho

De pretecho: een bijzonder moment

5 maart 2018
1191
1194
0

Vanaf het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent, ben je benieuwd naar je baby. Hoe zal hij of zij eruit zien? Wordt het een jongen of een meisje? De zwangerschap is een zeer bijzonder moment in je leven, ongeacht je vader of moeder wordt. Met een pretecho krijg je een tastbare herinnering aan deze mooie tijd.

Kennismaken

De eerste kennismaking met jullie kindje is erg speciaal. Het is een bijzonder moment voor jou en je partner. Ook vrienden en familie zijn van harte welkom om mee te komen kijken naar de echobeelden. Tijdens een echo wordt er ruim de tijd voor je genomen en je wordt geïnformeerd over de beelden. Je ziet je kindje bewegen en je kunt het hartje horen kloppen.

Tastbare herinnering

Van de mooiste beelden van de echo worden foto’s gemaakt en deze kun je mee naar huis nemen. De echobeelden, inclusief uitleg kunnen worden vastgelegd op DVD of USB (OTG-USB). Zo heb je een bijzondere, tastbare herinnering voor altijd.

Nieuwste apparatuur

Een pretecho wordt uitgevoerd met de nieuwste echoapparatuur. Een 4D echo is een live 3D echo, je kunt je kindje bewonderen in bewegende 3D beelden. Afhankelijk van de ligging van je kindje, is het gezichtje al heel herkenbaar, heeft het de neus van papa of het kinnetje van mama?

Mogelijkheden

De echografie is in de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld. Naast de 3/4D echo kun je ook kiezen voor 2D: de bekende zwart/wit echo waarbij de dwarsdoorsnede van je kindje te zien is. Daarnaast is het mogelijk om de beelden van je baby te zien in ‘Fetal Realistic View’, door deze techniek worden de beelden nog realistischer.

Jongen of meisje?

Vanaf 16 weken is het mogelijk om te zien wat het geslacht van je kindje is. Is dit niet goed zichtbaar? Dan krijg je de volgende echo cadeau. Wanneer je als ouders niet wilt weten of je een jongen of een meisje krijgt zullen de echografisten ervoor zorgen dat het geslacht niet in beeld komt.

Kwaliteit

Wil jij binnenkort een pretecho laten maken van je kindje? Kies dan voor het pretechobureau BabyView. Het bedrijf werkt enkel met opgeleide en zeer ervaren zwangerschapsechografisten. De kwaliteit wordt gewaarborgd en service en persoonlijke benadering staan voorop. Jij kunt als aanstaande ouder ongedwongen genieten van dit bijzondere moment!

Meer weten?

Baby View is het pretechobureau van Nederland. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten pretecho's. Het bureau besteedt veel aandacht aan de emotionele kant van de zwangerschap en heeft vestigingen in Oosterwolde en in Leiden.

Baby View Oosterwolde
Biezenkamp 62 | 8431 PV Oosterwolde | 0516-521564 |
oosterwolde@babyview.nl | www.babyview.nl
Deel dit artikel