Jij bent leuk… mag ik je houden?

30 oktober 2017
593
629
0

Natuurlijk houden jullie van elkaar, maar om nu te zeggen dat jullie relatie op het moment hot and steamy is... Je zegt wel eens gekscherend tegen je partner dat jullie wel een stel ingedutte bejaarden lijken. En eigenlijk ligt de waarheid daar niet eens zover vandaan. Wat zonde!

Herinner jij het nog?

Jullie zijn ooit verliefd op elkaar geworden. Kun je je dat moment nog herinneren? Wat zou het lekker zijn als dat vrolijke, fladderende gevoel weer wat vaker door jullie buiken heen zou vliegen! Door het drukke leven met kinderen, werk, huishouden en sociale verplichtingen blijft er echter weinig tijd over voor elkaar.

Eenzaam en vreugdeloos

Jullie relatie staat allang niet meer op nummer één, maar ergens onderaan de lijst. Jullie zijn elkaar ergens een beetje kwijtgeraakt en dat voelt best eenzaam en vreugdeloos. En dat terwijl jullie een hartstikke leuk koppel zijn dat nog heel wat jaren met elkaar verder wil. Maar dan moet er wél snel een pittig sausje over jullie relatie gegoten worden. Spice it up!

Online videoprogramma

Relatiecoach Henriette Reineke [van online videoprogramma The LoveCheck – red.] helpt jou en je partner graag om weer met elkaar in verbinding te komen. Door middel van het videoprogramma worden jij en je partner uitgedaagd om op een positieve manier te kijken naar jullie relatie.

Elkaar weer ‘echt’ zien

Hoe staan jullie er momenteel voor? Jullie ontdekken wat er nodig is om het vuur in jullie relatie weer aan te wakkeren. Om elkaar weer echt te ‘zien’. Om weer die diepere connectie met elkaar te voelen.

Positieve manier

The LoveCheck bestaat uit 6 online videolessen met verschillende herkenbare onderwerpen. Iedere les duurt 15 tot 20 minuten. Als jullie de video samen bekeken hebben, gaan jullie verder met een aantal discussieonderwerpen. Je gaat met elkaar het gesprek aan, op een positieve en leuke manier. De bedoeling is om vooruit te komen!

APK

Vervolgens gaan jullie aan de slag met tips en oefeningen die je in het dagelijkse leven kunt toepassen, zodat je je weer gezien, gehoord en gewaardeerd voelt door je partner. Het online videoprogramma zorgt ervoor dat jullie elkaar weer met een frisse, nieuwe blik gaan zien. Je relatie krijgt een APK en dat was hard nodig!

Past het bij jullie?

Als jullie er klaar voor zijn en bereid zijn om te investeren in jullie relatie, dan kun je eerst een gratis introductieles volgen op www.lovecheck.nl. Zo ontdek je wat je van dit programma kunt verwachten en kun je uitproberen of het bij jullie past.

Herken je dit?

Dit behoort binnenkort tot het verleden!

  • We zijn uit elkaar gegroeid en we hebben geen gespreksstof
  • Ik moet alles alleen doen in het huishouden
  • Ik snap niets van hem/haar
  • Alleen door de kinderen zijn we nog bij elkaar
  • We doen bijna nooit meer iets leuks samen
  • De romantiek is ver te zoeken
  • Als ik iets nieuws wil proberen, krijg ik geen support
  • Ons seksleven staat stil
  • Mijn partner is afwezig en daardoor voel ik me alleen
Meer weten?

The LoveCheck cursus is perfect voor koppels die een stressvolle periode ervaren. Misschien bang zijn dat ze uit elkaar groeien, of al uit elkaar gegroeid zijn. Ook voor beginnende Liefdesrelaties is deze cursus een aanrader omdat je nu leert hoe het wel kan. Met deze online cursus, is het Henriette’s diepste verlangen om onnodige scheidingen en relaties die stuklopen te voorkomen.

The LoveCheck - Henriette Reineke
Vossenberg 16 | 4841 JA Prinsenbeek | 076-5426281 |
[email protected] | thelovecheck.nl/
Deel dit artikel