microblading

Welgevormde wenkbrauwen

7 december 2017
684
687
0

Je staat elke ochtend zuchtend voor de spiegel met je wenkbrauwpotlood, wenkbrauwborsteltje en pincet. Wat je ook doet, het lukt je maar niet om je wenkbrauwen in de perfecte shape te krijgen. Verschillende vormen van permanente make-up kunnen dit wél voor jou mogelijk maken.

Microblading

Eén steeds populairdere methode om je wenkbrauwen voor een lange tijd in shape te krijgen, is microblading. Hierbij wordt de permanente make-up toegepast door middel van een dun mesje. Op die manier wordt het pigment vlak onder de opperhuid aangebracht, in een vegende beweging. In tegenstelling tot bij de shadowtechniek worden bij deze methode de haartjes (hairstrokes) met de hand gezet. Haartje voor haartje worden de wenkbrauwen langer, breder of voller gemaakt, in de natuurlijke haargroei van je bestaande wenkbrauwen.

Natuurlijke wenkbrauwen

Doordat de wenkbrauw niet geheel wordt ingekleurd en er tussen de haartjes nog wat huid blijft te zien, is het resultaat heel natuurlijk. Net zoals bij een tatoeage geeft dit in de eerste week kleine wondjes. Ook zijn je wenkbrauwen na de behandeling erg donker. Schrik hier niet van: na drie weken is je huid (met goede naverzorging) volledig geheeld en is de kleur van je wenkbrauwen optimaal!

Je kiest voor microblading als…

  • je geen zin of tijd hebt om elke dag je wenkbrauwen bij te werken
  • je littekens hebt of haartjes mist en wel graag volle wenkbrauwen wilt
  • je er altijd verzorgd uit wilt zien

Phibrows

Al gehoord van de nieuwe micobladingmethode ‘PhiBrows’? Deze nieuwe methode is gebaseerd op wiskundige verhoudingen en patronen. Deze zijn uniek voor elk gezicht. Dat klinkt ingewikkeld, en dat is het ook – een beetje. ‘Phi’ staat voor het wiskundige getal (1.618) dat de gouden ratio (verhouding) aangeeft. Op basis van dit getal wordt de ideale vorm van je wenkbrauwen gekozen.

Werkwijze

Er is veel aandacht voor de symmetrie tussen de wenkbrauwen, de vorm van je gezicht en de haargroei van je natuurlijke wenkbrauw. De vorm van je wenkbrauwen wordt eerst getekend op je gezicht. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent met het ‘concept’, wordt de permanente make-up gezet. Het resultaat? De wenkbrauwen van je dromen!

Overtuigd?

Wil jij permanente make-up op je wenkbrauwen laten zetten? Ga dan eens langs bij Studio B. Eigenaresse Leonie Kuiper stemt de make-up helemaal af op jou huid. Weg met die pincetten!

Meer weten?

Studio B is specialist op het gebied van microblading en andere permanente make-up. Je kunt er ook terecht voor een permanent lijntje om je ogen. Daarnaast biedt de salon wimperextensions en het verven van wimpers en wenkbrauwen aan.

Studio B
Drs. W. van Royenstraat 1 | 3871 AN Hoevelaken | 06-23738292 |
studiobhoevelaken@gmail.com | www.studiobhoevelaken.nl
Deel dit artikel