voorjaarsverzorging

Voorjaarsverzorging voor je huid

29 maart 2018
291
290
0

Comfort, voeding, revitalisatie, zachtheid en regeneratie zijn dé kernwoorden van een héérlijke voorjaarsbehandeling voor jouw huid. Dat klinkt toch als muziek in je oren! Wist je dat het voorjaar dé ideale tijd is om je huid net een beetje dat extra's te geven, zodat je stralend de zomer in kunt? Gun jezelf die fijne voorjaarsboost voor jouw huid, en in combinatie met de juiste verzorging straalt jouw huid als nooit tevoren.

Voorjaarsverzorging

Je huid krijgt in de winter veel te verduren. Koude, gure wind en lage temperaturen: deze omstandigheden verlagen de weerstand van je huid. Het is daarom van belang om je huid extra goed te verzorgen!

Tips!

Met deze tips krijg jij weer die stralende huid:

  • Grondige reiniging: reinig je huid dagelijks, en gebruik af en toe een peeling om dode huidcellen te verwijderen.
  • Verzorg je huid goed met zowel een dag- als een nachtcrème.
  • Bescherm jouw huid: gebruik iedere dag een goede zonebescherming om jouw huid te beschermen tegen verbranding, pigment en rimpels.
  • Boost je huid: maak gebruik van een fijne oppepper voor je huid zoals de voorjaarsboost bij schoonheidsinstituut Silvia Eising. Hierdoor laat je je huid weer stralen, én heb je een moment van ontspanning.

Voor jou!

Kies jij voor een goede voorjaarsverzorging? Bij het schoonheidsinstituut van Silvia Eising ben je aan het juiste adres voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Ook kun je hier altijd terecht voor gratis advies. ‘Een goed advies over de juiste behandelingsvorm is de sleutel voor het meest effectieve resultaat!, aldus Silvia.

Praktijk voor huidtherapie

De praktijk voor huidtherapie van Silvia Eising is gespecialiseerd in huidverbetering. Je kunt hier terecht voor paramedische behandelingen zoals acnetherapie, camouflagetherapie, en lymf- en oedeemtherapie. Vergoeding van deze behandelingen is mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Meer weten?

Het schoonheidsinstituut van Silva Eising bestaat al sinds 1984. De praktijk voor huidtherapie is er voor behandelingen als acnetherapie, camouflagetherapie, littekenbehandeling, definitief / progressief ontharen en lymf- en oedeemtherapie.

Schoonheidsinstituut / Praktijk voor huidtherapie Silvia Eising
Brinkstraat 37 | 3741 AM Baarn | 035-5421026 |
[email protected] | www.silvia-eising.nl
Deel dit artikel