voorjaarshuid

In 5 stappen naar een stralende voorjaarshuid!

30 maart 2018
594
593
0

Het voorjaar staat voor de deur en we willen onze droge ruwe huid inruilen voor een heerlijke zachte en glanzende huid die straalt in de zon. Hoe bereid jij je optimaal voor op die heerlijke lentedagen?

Stap 1: de basis

Een goede reiniging, afgestemd op het huidtype, is voor iedereen een must. Het is de eerste stap naar een gezonde, mooie huid. Talg, dode huidcellen en vuil stapelen zich in de loop van de dag op. Als je je huid niet goed reinigt, gaat die er dof en onverzorgd uitzien. Door te reinigen kunnen andere huidverbeterende producten dieper en beter hun werk doen in en voor de huid.

Stap 2: gezonde leefstijl

Zorg dat je naast de basisverzorging van je huid ook rekening houdt met een gezonde leefstijl. Beweeg regelmatig, eet verantwoord, nuttig voldoende vitaminen en drink genoeg water. Je huid is je eeuwig dankbaar!

Stap 3: boost je huid

Om je huid te laten stralen en in conditie te houden, is het belangrijk om regelmatig een behandeling bij je schoonheidsspecialiste te ondergaan. Afhankelijk van je wensen kun je gaan voor een kuurbehandeling of een behandelplan waarbij je iedere vier tot zes weken terugkomt voor een optimaal resultaat.

Energieboost

De schoonheidsspecialisten van [red.] Salon Amarins zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging om jou en jouw huid te voorzien van een passend advies op het gebied van behandelingen en producten. Wil je jouw huid een flinke boost geven? De Skeyndor Power C+ Brightening Antioxidant Professional Treatment is een echte aanrader! Deze verkwikkende behandeling op basis van vitamine C, die bekendstaat als krachtig antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. Je huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal.

Stap 4: perfecte make-up

Je huid wordt iedere dag mooier, steviger, egaler en gezonder bij gebruik van de juiste producten voor jouw huid. Een mooie en verzorgde make-up maakt je stralende huid compleet! Bij Salon Amarins kun je terecht voor een privémake-upworkshop met tips & tricks waarbij je leert welke kleuren bij je passen, welke technieken je kunt gebruiken en hoe je een prachtige (avond)make-up stap voor stap aanbrengt onder begeleiding van een gediplomeerde visagiste!

Permanente make-up

Wil jij er altijd goed uit zien? Met permanente make-up zie jij er zelfs na een lentebui nog steeds op je best uit. Wat een fijn vooruitzicht om de komende zomer op het strand te liggen zonder je zorgen te hoeven maken of je make-up uitgelopen is!

Stap 5: dagelijkse bescherming

Bescherm je huid! Je kunt nog zoveel tijd, geld en energie steken in de vier voorgaande stappen, maar als jij je huid niet beschermt, gaan alle verbeteringen op den duur verloren. De zon, hoe fijn ook, is de grootste vijand van je huid. Zorg er dus voor dat je iedere ochtend na je dagverzorging een zonbescherming gebruikt.

Producten

Er zijn zonnebrandcrèmes voor het gelaat en lichaam, foundations met SPF30 en SPF50 en producten voor de lippen met een SPF verkrijgbaar, maar dé absolute favoriet is de Sunforgettable brush van Colorescience op basis van minerale make-up met SPF30 of SPF50 en een mooie teint (ideaal voor in je tas)! Zo ben jij perfect voorbereid op die heerlijke momenten dat je onverwachts op het terras belandt!

Meer weten?

Salon Amarins bestaat sinds 1996. Het team van zeven schoonheidsspecialisten werkt met diverse merken. Naast permanente make-up kun je terecht voor epileren, harsen, verven, definitief ontharen, 24 verschillende gezichtsbehandelingen, massages, arrangementen en heel veel schoonheidsproducten.

Salon Amarins
Lageweg 3 | 9251 JT Burgum | 0511-469241 |
info@salonamarins.nl | www.salonamarins.nl
Deel dit artikel