Dag en nacht een verzorgd uiterlijk

14 december 2017
892
909
0

Mooie wenkbrauwen doen wonderen voor jouw uitstraling. Helaas heeft niet iedereen van nature volle en goedgevormde wenkbrauwen. Ook ziekte en overmatig epileren kunnen zorgen voor minder fraaie wenkbrauwen. Permanente make-up kan dan uitkomst bieden.

Geen verkleuringen

Er was een tijd dat permanente make-up niet zo populair was. Na verloop van tijd verkleurden de wenkbrauwen vaak in een rode of blauwe kleur. In de loop der jaren zijn de technieken verfijnd en zijn er hoogwaardige pigmenten en correctie kleuren ontwikkeld. Met gebruik van de juiste pigmenten komen deze verkleuringen nu niet meer voor.

Minder diep

De pigmenten worden bovendien minder diep in de huid gebracht. Hierdoor worden de pigmenten na verloop van tijd afgevoerd uit de huid, zodat er eigenlijk sprake is van ‘semi permanente make-up’.

Nieuwe technieken

Vroeger waren de technieken op het gebied van permanente make-up zeer beperkt, maar tegenwoordig zijn er diverse technieken en kleuren mogelijk, waardoor de wenkbrauwen en eyeliner gepersonaliseerd kunnen worden.

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen kunnen behandeld worden met drie verschillende technieken:

  • De grafic-techniek is er voor mensen die houden van zeer strak gevormde wenkbrauwen.
  • De hairstroke-techniek is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look.
  • Bij de shadow-techniek worden de wenkbrauwen geheel poederig gepigmenteerd. Dit geeft een compact en zacht resultaat. 

Eyeliner

Voor de eyeliner zijn er diverse technieken mogelijk:

  • Infralash
  • Infrashadow
  • Eyeliner
  • Wings

Vakkundig geschoold

Esther Bosch (eigenaresse van Salon Amarins -red.) is vakkundig geschoold in permanente make-up behandelingen voor de wenkbrauwen en eyeliner aan de gerenommeerde Academie voor Permanente Make-up van Irma Hulscher.

100% veilig

Haar salon Amarins is aangesloten bij de NSGP. Dit staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten. De NSGP is opgericht om consumenten te helpen een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU) te vinden. Voordat een salon wordt toegelaten, moet de specialist een examen op Masterniveau afleggen. Zo weet je zeker dat de kennis en de uitvoering van specialisten met dit diploma van hoogstaand niveau is.

Meer weten?

Salon Amarins bestaat sinds 1996. Het team van zeven schoonheidsspecialisten werkt met diverse merken. Naast permanente make-up kun je terecht voor epileren, harsen, verven, definitief ontharen, 24 verschillende gezichtsbehandelingen, massages, arrangementen en heel veel schoonheidsproducten.

Salon Amarins
Lageweg 3 | 9251 JT Burgum | 0511- 469241 |
info@salonamarins.nl | www.salonamarins.nl
Deel dit artikel