Een nieuw begin voor je huid: gezichtsbehandeling op maat

21 januari 2020
55
55
0

Het is koud, regenachtig en winderig buiten. Het is dan ook hartje winter. En deze donkere winterdagen kunnen een negatieve invloed hebben op je humeur, maar ook op je huid. Want in de winter kan je huid behoorlijk te lijden hebben onder de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten. Je huid kan schraler voelen, rood zijn door verwijde bloedvaatjes en weinig levendig ogen.

Aandacht voor je huid

Aangezien je huid in de winter snel kan uitdrogen, is een beetje extra verzorging erg belangrijk. Want je huid voelt al snel trekkerig en droog, en ook kun je last hebben van schilfertjes en jeuk. En ook je natuurlijke glans neemt af, je huid oogt flets en mat. Misschien ben je bang dat je met verzorgings- en reinigingsproducten je toch al gevoelige huid irriteert, en doe je liever zo min mogelijk. Dit is echter niet het geval, juist je droge huid heeft aandacht nodig!

Geschikte behandeling

Maar welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huidtype en -conditie, kan nog best wel lastig zijn om te ontdekken. Een huidspecialist kan je hier goed over informeren. Zo wordt bij Farm de Beauty een huidanalyse gemaakt om vervolgens een gezichtsbehandeling op maat te verzorgen. Uit die analyse blijkt waar jouw huid behoefte aan heeft. Op die manier kan de huidspecialist een behandeling uitvoeren en producten adviseren waarmee je echt kunt toewerken naar een stralende huid.

Peeling als basis

Meestal vormt een peeling de basis voor een behandeling. Een peeling kan rimpels, pigmentvlekken en andere ontsieringen verminderen. Tijdens de peeling worden verschillende typen zuren op de huid aangebracht. Hierdoor schilfert het beschadigde en verdikte huidoppervlak af. Dit proces heet ‘exfoliëren’. Tegelijkertijd stimuleert het middel de aanmaak van collageen, waar de huid steviger van wordt. Wondjes en onzuiverheden verdwijnen en de huidstructuur verbetert.

Ook voor hem!

Maar ook de man kan bij een huidspecialist terecht. De mannenhuid is anders dan die van vrouwen en vraagt daarom om speciale huidverzorging. De specialisten van Farm de Beauty maken gebruik van de exclusieve behandelingsconcepten van Babor die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van de mannelijke huid. De huid wordt diep gereinigd, en krijgt een regenerende verjongingskuur. Ook werken de producten revitaliserend, zodat ook de man weer heerlijk opgefrist naar buiten kan stappen!

Over Farm de Beauty

Bij Farm de Beauty weten we hoe belangrijk de huid is voor een verzorgde uitstraling. Een gezonde huid reflecteert een gezonde levensstijl. Vaak hebben we hier echter geen controle over. Extreme weersomstandigheden, droge lucht en stress kunnen allemaal een negatieve impact hebben op je huid. Bij ons kun je terecht voor allerlei behandelingen op het gebied van huidverzorging. Laat je huid analyseren door een van onze specialisten om erachter te komen welke behandeling het beste bij jouw huid en wensen past. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek krijg je gratis advies om jouw huid weer in topconditie te brengen. Zo kan je huid er weer tegenaan en sta je weer stralend in het leven.

Meer weten?

Farm de Beauty zorgt voor een frisse, natuurlijke en gezonde uitstraling. Deze salon is de enige in Den Haag met geavanceerde apparatuur op het gebied van huidverjonging. Met 26 jaar ervaring ben je hier aan het juiste adres!

Farm de Beauty
Frederikstraat 599 | 2514 Den Haag | 070-3650258 |
[email protected] | www.farmdebeauty.nl
Deel dit artikel