HIFU

HIFU, liftend en verstrakkend

20 juli 2020
101
101
0

Stoor jij je wel eens aan je oneffenheden? Misschien zie je die onderkin die steeds meer tevoorschijn komt liever verdwijnen, of zou je graag je wenkbrauwen een lift geven. Het zou zo fijn zijn om in de spiegel te kunnen kijken naar een frisse, gezonde huid. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer mogelijk op het gebied van huidverbetering! Zo biedt de HIFU Facelift een effectieve manier om je huid te liften en verstrakken.

Liften zonder snijden

De HIFU Facelift is een niet-chirurgische behandeling die jouw huid op allerlei plaatsen kan verbeteren. Zowel de hals, decolleté en het gelaat kan behandeld worden. Door middel van geluidsgolven zal de huid gestimuleerd worden om te liften en strakker te worden. Al na de eerste behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar. De huid is aanzienlijk voller, gladder en fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoewel we ons vooral storen aan ontsieringen op het huidoppervlak, bestaat de huid toch echt uit meerdere lagen. Dit zijn de opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel, wat bestaat uit een vezelig netwerk en zich verbindt met de lederhuid. Problemen kunnen in ieder van deze lagen ontstaan. De geluidsgolven van de HIFU kunnen doordringen tot in de verschillende huidlagen.

Snel genieten

Op de huid ontstaat er warmte van ongeveer zestig tot zeventig graden Celsius. Gedurende het herstelproces, dat na de behandeling op gang komt, maakt de huid collageen aan. Dit stofje maakt de huid steviger en krachtiger. Ook krijgt het zijn elasticiteit terug. Het mooie is dat de ingreep nauwelijks bijwerkingen heeft waardoor je snel kunt genieten van een stralende huid.

Voor wie geschikt?

Deze liftende behandeling is geschikt voor iedereen die er strakker wil uitzien en jonger wil ogen. Dat geldt ook voor de mannen onder ons! Na een drukke periode op het werk of zorgen over de kinderen kan iedereen de behoefte hebben om zichzelf een oppepper te geven. Echter wordt het afgeraden als je recent een botox- of fillerbehandeling hebt gehad. Dan is het behandelde gebied als het ware al ‘vol’. Tevens is het belangrijk om aan te geven als je kampt met bepaalde gezondheidsproblemen. Met bijvoorbeeld immuunstoornissen, leveraandoeningen of hartritmestoornissen behandelen we niet.

Voor jou?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar HIFU? Bij Farm de Beauty helpen we je graag verder! Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kun jij aangeven waar jij behoefte aan hebt betreft je huid. Ook voor andere huidbehandelingen, tatoeages verwijderen, permanente make-up of haaruitval ben je hier aan het juiste adres. Farm de Beauty zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling!

Meer weten?

Al meer dan 25 jaar is Jeanette Neumann van Farm de Beauty dé specialist in Den Haag op het gebied van permanente make-up, huidverbetering en gezichtsbehandelingen. Farm de Beauty is vooruitstrevend op schoonheidsgebied en biedt een uitgebreid pakket aan innovatieve therapieën en behandelingen aan.

Farm de Beauty
Frederikstraat 599 | 2514 LR Den Haag | 070-3650258 |
[email protected] | www.farmdebeauty.nl
Deel dit artikel