slimyonik

Maak jouw lichaamsdroom waar met de SLIMYONIK

29 mei 2020
176
176
0

Afslankprogramma’s, diëten, kuren, trainingsschema’s. Je kunt je tegenwoordig overal voor aanmelden. Afslanken is ontzettend populair, maar wanneer je ermee wilt beginnen is de kans groot dat je al snel de bomen door het bos niet meer ziet. Toch komt de zomer steeds dichterbij, dus het wordt wel tijd om in actie te komen… Maar waar moet je nou toch beginnen?

Effectieve vetverbranding

Hoewel het aanbod groot is, hoeft afslanken helemaal niet ingewikkeld te zijn. Als je bijvoorbeeld kiest voor de SLIMYONIK van Farm de Beauty, ben je binnen no time van dat laatste lichaamsvet af en hoef je je niet eens meer te verdiepen in afslankprogramma’s, kuren, diëten of trainingsschema’s. Sterker nog, je hoeft alleen maar langs te komen. Om lichaamsvet te verminderen, is een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof van groot belang. De SLIMYONIK richt zich daarom op een effectievere vetverbranding door de toevoeging van zuurstof. Met dit als hoofddoel biedt het apparaat verschillende programma’s. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde nodig om haar lichaamsdroom uit te laten komen.

Cellulitis en putjes

Zo hebben vrouwen naast ongewenste vetophoping ook vaak last van cellulitis of putjes. Dit weerhoudt de huid ervan om egaal en strak te lijken. Dit is vervelend. Helemaal wanneer je hard gewerkt hebt om af te vallen, maar je maar niet van die oneffenheden in je huid af kunt komen. Het is frustrerend en kan voelen als een enorme teleurstelling. Gelukkig biedt de SLIMYONIK uitkomst. Voor cellulitis of andere huidoneffenheden, biedt de SLIMYONIK een slim-en cellulitismassage aan, maar je kunt ook kiezen voor gewoon een cellulitis massage. Het eerste programma richt zich op de reductie van vetkussentjes en versterving van het bindweefsel. De massage verstevigt het bindweefsel ook, maar is in de kern meer gericht op het gladmaken van het huidprofiel.

Lymfedrainage

Maar je kunt ook last hebben van te veel vocht in je lichaam. Dit zorgt ook voor een ophoping en kan in de weg staan om jouw lichaamsdroom te verwezenlijken. Dit heeft alles te maken met het functioneren van het lymfesysteem. Wanneer deze goed functioneert, kunnen afvalstoffen tijdig worden afgevoerd en verdwijnen ziektekiemen uit je lichaam. Het lymfesysteem speelt daarom ook een belangrijke rol in je immuunsysteem. Een lymfedrainage kan je immuunsysteem daarom versterken. Eventuele spanning verdwijnt dan en overtollig vocht kan worden afgevoerd. Het is daarmee een prettige behandeling die de huid weer gezond maakt.

Meer weten?

Farm de Beauty is een schoonheidssalon die de huidconditie op alle mogelijke manieren verbetert. We bieden verschillende behandelingen aan waarmee we huidproblematiek en huidveroudering tegengaan. We brengen je huid(problemen) in kaart en begeleiden je vervolgens bij het kiezen van de meest passende behandeling, van een acnebehandeling, microneedling, Pascaud, fibroblast, bindweefselmassage, plasma lift tot aan een PMU-behandeling. Ook word je voorzien van advies over de beste huidverzorging. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

Al meer dan 25 jaar is Jeanette Neumann van Farm de Beauty dé specialist in Den Haag op het gebied van permanente make-up, huidverbetering en gezichtsbehandelingen. Farm de Beauty is vooruitstrevend op schoonheidsgebied en biedt een uitgebreid pakket aan innovatieve therapieën en behandelingen aan.

Farm de Beauty
Frederikstraat 599 | 2514 LR Den Haag | 070-3650258 |
welkom@farmdebeauty.nl | www.farmdebeauty.nl
Deel dit artikel