top verzorgd

Op en top verzorgd op élk moment van de dag

30 januari 2019
284
284
0

Vandaag heb jij een belangrijke meeting. Natuurlijk wil je een op-en-top verzorgde indruk maken. Je staat voor de spiegel met al je essentiële spullen. Een eyeliner, om je ogen te laten poppen. Een lippenstift en lipliner, die je lippen meer volume geven. Ook je wenkbrauwpotlood mag niet ontbreken: daarmee krijgen jouw wenkbrauwen nét die vollere en strakkere uitstraling. Je bent best tevreden met het eindresultaat. Jammer alleen dat je voor dit ritueel een half uur eerder uit je bed moest, en dat je make-up halverwege de ochtend alweer voor de helft is weggevaagd…

Jeanette Neumann

Je kunt alles met PMU

Gelukkig kan dit ook anders! Tegenwoordig bestaan er namelijk effectieve en veilige manieren waarmee jij heel wat ‘opmaaktijd’ kunt besparen, en waarmee je make-up de héle dag goed blijft zitten. Met permanente make-up kom jij op elk moment goed verzorgd voor de dag! Zelfs tijdens het douchen, zwemmen of sporten hoef jij niet bang te zijn dat je make-up gaat uitlopen.

PMU: wat is het precies?

Bij permanente make-up (ook wel: PMU) worden er duizenden kleine puntjes pigment in je huid getatoeëerd, in de kleur die het beste bij jouw huidskleur en wensen past. PMU is ten eerste toe te passen bij de wenkbrauwen. Hiermee krijgen ze de ideale vorm, grootte en kleur. Ideaal als je van nature of door haarverlies weinig tot geen wenkbrauwhaartjes hebt, of het lastig vindt om met je wenkbrauwpotloodje in de weer gaan. Misschien ben jij net als veel vrouwen bang dat deze techniek geen natuurlijk resultaat geeft, omdat de gewenste wenkbrauwvorm helemaal wordt gevuld met pigment. Deze angst is niet nodig: het resultaat van PMU is wel degelijk natuurlijk! Het pigment hoeft namelijk geen verzadiging van 100% te hebben. En naast kleurschakeringen zijn er ook schaduwtechnieken mogelijk. Zo krijg je dus geen ‘harde’ uitstraling, zélfs als je van jezelf lichte wenkbrauwen hebt. Wél krijgen je wenkbrauwen meer body: precies wat jij wilt!

Mooie lippen en ogen

Heb jij van jezelf dunne lippen? Of wil je van een rafelige lipcontour naar een strakke lipomlijning? Met de permanent LipLinerbehandeling of de permanent FullLips behandeling blijven jouw lippen altijd de perfecte shape hebben. Wat betreft de kleuren van het pigment is er ook veel mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een tint in dezelfde kleur als je eigen lippen, of voor een iets meer opvallende kleur. En kies je voor een permanente eyeliner (boven en onder), dan geniet je van een áltijd sprekende oogopslag. Bij PMU kun je twee tot vijf jaar genieten van het resultaat. Daarna is het tijd voor een touch-up.

Zij ging je voor!

‘Hartelijk dank voor mijn schitterende wenkbrauwen. Ik ben er heel blij mee: ze zien er zó mooi en natuurlijk uit. Mijn eigen wenkbrauwen waren nagenoeg onzichtbaar en niet mooi in model. Nu is het prachtig geworden. Jeanette nam uitgebreid de tijd en gaf me ook goed advies. Ik kom zeker weer terug als ze over een paar jaar weer toe zijn aan een touch-up!’ – Monique

De voordelen van PMU:

  • Op élk moment van de dag er mooi opgemaakt uitzien, zélfs als je net uit bed stapt
  • Ook geschikt voor de verouderde of de door zon beschadigde huid
  • Gewoon kunnen douchen, zwemmen en sporten zónder dat je make-up uitloopt
  • Tijdsbesparing: langer in bed blijven liggen omdat je jezelf minder of niet meer hoeft op te maken
  • Ondanks dat je het zelf lastig vindt om make-up aan te brengen (omdat je bijvoorbeeld een bril draagt of geen vaste hand hebt), heb je tóch een perfecte look!
  • Dunne lippen van jezelf? Met PMU krijgen ze meer volume!
  • Ben je overgevoelig voor make-up, maar zou je het wel graag willen dragen? PMU geeft geen allergische reacties
Meer weten?

Al meer dan 25 jaar is Jeanette Neumann van Farm de Beauty dé specialist in Den Haag op het gebied van permanente make-up, huidverbetering en gezichtsbehandelingen. Farm de Beauty is vooruitstrevend op schoonheidsgebied en biedt een uitgebreid pakket aan innovatieve therapieën en behandelingen aan.

Farm de Beauty
Frederikstraat 599 | 2514 LR Den Haag | 070-3650258 |
[email protected] | www.farmdebeauty.nl
Deel dit artikel