huidveroudering

Huidveroudering: leg je er niet bij neer

10 april 2019
367
367
10

Wie kent het niet: littekens van puistjes of acne, rimpeltjes door zonschade en fijne lijntjes rondom de ogen en mond. Een herkenbare en veelvoorkomende ergernis. Misschien heb je altijd gedacht dat er niets te doen was tegen deze ontsieringen. Maar dat klopt niet! Je hoeft je vandaag de dag namelijk niet meer neer te leggen bij huidveroudering. Er zijn verschillende behandelingen die je huid in de tijdmachine zetten en je met een stralend gezicht achterlaten.

Boost je huid!

Zo’n opfrisser is microneedling door middel van de DermaPen. De DermaPen is veilig, hygiënisch en effectief. De huid wordt vernieuwd en verfraaid zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Hoe dit werkt? Micro needling maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. De naaldjes prikkelen de huid en brengen daarmee het natuurlijke herstelproces op gang. Dat proces zorgt ervoor dat collageen en elastine wordt aangemaakt. Je huid krijgt een flinke boost waarbij littekens, striae en pigment verminderen. Bovendien wordt je huid strakker en jeugdiger. Zeg maar gedag tegen rimpels en vlekken!

Masseer je bindweefsel!

Een andere effectieve behandeling is de bindweefselmassage. Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. Met andere woorden: de rek gaat eruit. En dat zorgt, helaas, voor rimpels. Wat gebeurt er bij een bindweefselmassage? Door stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. De huid raakt goed doorbloed, en kan daardoor beter voedingstoffen opnemen en afvoeren. De bindweefselmassage verbetert de circulatie en optimaliseert daarmee de huidconditie. Je huid is egaler, stralender en gladder.

Resultaten

Wist je dat…

  • Het resultaat van de DermaPen geleidelijk zichtbaar wordt? Pas na twee weken zie je effect.
  • Je huid na DermaPen een beetje rood kan worden? Dit neemt binnen een dag weer af.
  • Bindweefselmassage ook ingezet kan worden tegen niet actieve acne?
  • Bindweefselmassage en DermaPen het meest effect hebben in kuurvorm?

Schoonheidssalon Majoor

Wil jij werken aan een mooiere huid? Wil je graag je jeugdige, gladde huid terug? Dan kun je terecht bij Schoonheidssalon Majoor. Hier worden, met veel persoonlijke aandacht, verschillende kwaliteitsbehandelingen aangeboden. Denk hierbij aan aromatherapie, de PlasmaPen, microdermabrasie, faceliftmassages of peelings. Uiteraard kun je voor advies of meer informatie contact opnemen met de specialisten. Bij Schoonheidssalon Majoor staat samenspel namelijk centraal: samen zorgen voor een optimaal gezonde huid!

Meer weten?

Bij Schoonheidssalon Majoor ben je aan het juiste adres voor verschillende schoonheidsbehandelingen.

Schoonheidssalon Majoor
Weg naar de Bleek 1 | 1934 PG Egmond aan den Hoef | 06-38583362 |
[email protected] | www.schoonheidssalonmajoor.nl
Deel dit artikel