gezond leven

Een gezond leven begint met gezond eten

29 mei 2020
289
289
0

De zomer komt eraan dus het is tijd voor actie! Je probeert je lichaam al jaren voor de zomer in vorm te krijgen, maar het is eigenlijk altijd hetzelfde liedje. Je begint aan een zogenaamd makkelijk vol te houden dieet, dat je vervolgens niet volhoudt en daarna accepteer je maar dat het ook deze zomer niet gaat lukken. Maar dit jaar komt daar verandering in! Begin jouw zomer alvast goed met het 3-CARE programma!

Rigoureus dieet

We vallen direct maar met de deur in huis, een dieet werkt eigenlijk maar zelden. Waarom? Omdat deze vaak zo rigoureus zijn dat ze onmogelijk vol te houden zijn. Het komt regelmatig voor dat je bepaalde voedingsstoffen helemaal moet laten staan. Misschien mag je wel helemaal geen brood meer, ban je zuivel uit je voedingspatroon of leef je de hele week op sapjes. Maar afvallen heeft eigenlijk meer met je leefstijl dan met je eetpatroon te maken. Het gaat er namelijk niet om wat je niet meer mag eten, maar juist om de dingen die je wél moet eten.

Het belang van de juiste voeding

Juist tijdens het afvallen is het belangrijk om de juiste voeding binnen te krijgen. Speciaal om die reden is het 3-CARE programma ontwikkeld. Dit gezondheidsprogramma richt zich op het afvoeren van afvalstoffen en overtollige vetreserves, zónder dat het lichaam overgaat tot afbreken van spierweefsel. Lekker en gezond eten, goed drinken en voldoende beweging is het devies.

Het 3-CARE programma

Maar hoe ziet dat er nu echt concreet uit? De titel zegt het al een beetje, maar het programma is gebaseerd op drie uitgangspunten van waaruit je beter voor je lichaam kunt gaan zorgen. Dit zijn rust, reinheid en regelmaat. De factor ‘rust’ heeft vooral te maken met herstel en het opbouwen van een goed fundament. Als je langere tijd minder goed voor jezelf hebt gezorgd, is het zaak te werken aan een nieuwe, betere basis zodat het zelfherstellend vermogen van ons lichaam zijn werk kan doen. ‘Reinheid’ heeft betrekking op de darmen. Aangezien 70% van de ziekten ontstaan in de darmen, is het van groot belang zorg te dragen voor een goede darmgezondheid. Tot slot ‘regelmaat’: het lichaam reageert op de nieuwe situatie door zich te ontdoen van reservevet en afvalstoffen tijdens de celvernieuwing.

Kom in actie!

Ben jij klaar om actie te ondernemen en wil je met het 3-CARE programma starten? Het programma is eenvoudig toe te passen in elke gezinssituatie, financieel laagdrempelig en medisch verantwoord op basis van recente wetenschappelijke inzichten. Neem gerust contact op met Tijdloos Beauty. Ria en Femke ontvangen je met veel zorg en persoonlijke aandacht, want jouw gemak staat voorop. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je meer informatie krijgen en uitleg geven over jouw wensen en klachten.

Meer weten?

Leef, lach en heb je huid lief! Dát is het motto van de beautyspecialisten van Tijdloos Beauty. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten. Op verschillende manieren helpen de beautyspecialisten jou daar een handje bij. Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met de huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen. Toe aan een momentje voor jezelf? Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid ook in de watten gelegd met natuurlijke producten. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De beautyspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen.

Tijdloos Beauty
Oosterstraat 20 | 9711 NT Groningen | 050-8800178 |
| www.tijdloosbeauty.nl
Deel dit artikel