Huid

De personal trainer voor je huid

21 november 2018
151
150
0

Helaas: dat de tijd niet stilstaat, is vroeg of laat aan je huid te zien. Maar als er iets is wat jij graag wil, is het wel mooi ouder worden! Zoals de Japanners zeggen: 'wabi sabi', vrij vertaald 'schoonheid door het verstrijken van de tijd.' Met andere woorden: wel die levenservaring en wijsheid, maar niet die rimpels, droogheid, grove lijnen en pigmentvlekken. Hoe kun je dit bereiken?

Kwetsbare huid

Dit klinkt misschien heel technisch, maar aan de basis van elke constructie ligt de fundering. Op die manier is jouw huid ook wel te vergelijken met een gebouw. Als de constructie zwak en verwaarloosd is, dan wordt die kwetsbaarder naarmate die ouder wordt. Maar is de constructie sterk, gezond en veerkrachtig, dan krijg je daar een stevige huid en een natuurlijk jeugdige uitstraling voor terug.

Personal trainer

Het verstevigen van de constructie van jouw huid is hét uitgangspunt van de specialisten van House of Beauty. Dit staat dan ook centraal in de verschillende behandelingen om gezichtsveroudering tegen te gaan en te verminderen. Niet de symptomen van een ouder wordende huid worden aangepakt, maar juist de onderliggende oorzaken. Tijdens deze behandelingen staan de producten van Sepai centraal. Deze verzorging is eigenlijk de personal trainer voor je huid.

Sepai behandeling

Je huidcellen worden door de verschillende werkzame stoffen gestimuleerd tot vernieuwing en verbetering. Omdat de verzorging tot diep in de huidcellen doordringt, wordt alles grondig verbeterd. Het resultaat van een Sepai behandeling? Een zachte, stevige, egale en aanzienlijk meer jeugdige huid! En blijf je ook thuis goed voor je jezelf zorgen en kom je regelmatig terug voor een huid-APK, dan kun je nog veel langer genieten van dit mooie resultaat. Ervaar het zelf eens!

Het recept voor mooie, jonge handen

Om er fris, zacht en jeugdig uit te zien, heeft jouw gelaat de juiste werkstoffen nodig uit verschillende crèmes, reinigingsmiddelen en serums. Maar dit geldt ook voor jouw op één na belangrijkste visitekaartje: je handen! Want waarom zouden je handen jouw echte leeftijd verraden? Vertroetel jezelf daarom met een heerlijke manicuretreatment. Niet alleen is de behandeling een momentje om weer even bij jezelf te komen. Helemaal mooi meegenomen is dat jouw handen ná de behandeling er weer aanzienlijk zachter, gladder én jonger uitzien uitzien. Dag droge plekjes, kloofjes en grove lijnen, hallo mooie huid!

Manicurebehandeling

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de producten van OPI. Deze zijn net zo voedend en effectief als de producten die gebruikt worden om de huid er optimaal te laten uitzien. Volg je de manicurebehandeling vaker, dan zullen de effecten alleen maar sterker worden. En vergeet ook niet om je nagels je favoriete kleurtje te geven!

House of Beauty

Als jij wil werken aan huidverbetering en huidvernieuwing, dan zit je hiervoor helemaal goed bij House of Beauty in Hoofddorp. Naast Sepai- en OPI-behandelingen vind je hier nog veel meer zoals (medische) pedicures, massages en het zetten van kunstnagels. De specialisten van dit huidinstituut staan elke dag klaar om jouw huid en nagels te verwennen en hebben antwoord op al jouw vragen op het gebied van schoonheid!

Meer weten?

Bij House of Beauty kan je terecht voor gezichtsverzorging, gezichtsverbetering, manicure, pedicure en bodycare

House of Beauty
Parklaan 2 | 2132 BN Hoofddorp | 023-5634129 |
[email protected] | www.houseofbeauty.nl
Deel dit artikel