wenkbrauwen

Jouw wenkbrauwen on point

24 mei 2018
649
648
0

Jij bent geen held met pincetten en wenkbrauwpotloden, maar toch droom je van het perfecte paar wenkbrauwen. Of je heb hele onregelmatige haargroei of lichte haartjes? Jouw perfecte wenkbrauwen kunnen nu werkelijkheid worden!

Supernatuurlijke wenkbrauwen

Met permanente make-up is namelijk van alles mogelijk: van strakke volle wenkbrauwen tot supernatuurlijke wenkbrauwen! Ariathy van Ink. Brows & More: ‘Ik heb inmiddels vijf jaar ervaring in het zetten van permanente make-up. Daardoor breng ik een schat aan ervaring en kennis mee. Ik werk volgens mijn eigen techiek, waarbij ik alleen natuurlijke pigmenten gebruik die ik zelf meng tot de juiste kleur. Zo krijg je een natuurlijk resultaat! Bovendien verkleuren deze pigmenten niet. Verder ben ik gespecialiseerd in het doen van correcties aan permanente make-up.’

Soorten wenkbrauwtechnieken

Ariathy vervolgt: ‘Ik bied twee soorten permanente make-up voor de wenkbrauwen:

  • Hairstrokes: Bij de 3D hairstroke-techniek worden ‘haartjes’ in de huid gepigmenteerd die niet van echt te onderscheiden zijn. Zo krijg je supernatuurlijke wenkbrauwen in de gewenste vorm die passen bij jouw gezicht en haarkleur.
  • Powderbrows: Bij de powdertechniek wordt het pigment handmatig in de huid gebracht met een speciale pen. Het resultaat is een volle wenkbrauw, alsof je wenkbrauw is ingekleurd met een zacht poeder.

Brow 2 go

Twijfel je nog over permanente make-up, maar wil je wél je wenkbrauwen mooi gestyled hebben? Kies dan voor ‘Brow 2 go’. Je wenkbrauwen worden geverfd, gestyled, geknipt, gewaxt en gemodelleerd. Ook krijg je advies over de vorm van je wenkbrauwen en hoe je ze kunt verzorgen.

Eyeliner

Met permanente make-up eyeliner heb je altijd mooi opgemaakte, sprekende ogen! Door permanente eyeliner kun je jouw ogen groter laten lijken, optisch laten liften en meer laten spreken. Je kunt kiezen voor een eyeliner in de wimperrand, zodat je wimpers voller ogen, of een wat bredere eyeliner voor een wat meer opgemaakte look.

Permanente make-up

Ariathy: ‘Ik zie mijn werk echt als mijn passie. Ik vind het heerlijk om mijn klanten in de watten te leggen en prachtig verzorgd weer de deur uit te laten gaan. Mijn zaak kenmerkt zich door de laagdrempeligheid en persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor een lekker kopje koffie en een praatje. Klanten zeggen vaak: ‘wat is het hier toch gezellig!’ en dat is voor mij een groot compliment. Doordat mijn zaak bij een sportpaleis in zit, heb ik een lage huur en kan ik de prijzen voor mijn klanten voordelig houden. Hiermee probeer ik ervoor te zorgen dat permanente make-up mogelijk wordt voor iedereen!’

Meer weten?

Bij Ink. Brows & More ben je aan het juiste adres voor alles rondom permanente make-up en wenkbrauwen. Sinds kort kun je er ook terecht voor tanden bleken en wimperextensions.

Ink. Brows & More
Kanaalweg 38B | 7902 LM Hoogeveen | 06-19336194 |
| www.facebook.com/inkbrowsandmore
Deel dit artikel