Body-Wizard

Body-Wizard om vetcellen blijvend te laten verwijderen

1 oktober 2021
46
46
0

Na maandenlang de gedachte in je hoofd te hebben gehad, besluit je het daadwerkelijk te doen. Het wordt tijd om je eetpatroon om te gooien van ongezond tot gezond. Je wilt er graag een paar kilootjes vanaf krijgen en daar is verandering voor nodig. Dat betekent diëten en alle chocolade, chips of andere verleiding de deur wijzen. Na een paar weken bezig te zijn, worden je vetjes steeds minder. Je bent ontzettend trots! Maar eenmaal in de winkel is dat lekkere koekje wel heel verleidelijk. Voor een keer is het niet erg om je te laten gaan, toch?

jojo-effect

En die gedachte is meestal het begin van het gevreesde jojo-effect. Vaak is het bij lijnen het geval dat je na enige tijd weer terugvalt, waardoor de vetjes er weer bijkomen. Dit komt doordat je bijvoorbeeld al enig resultaat ziet. Daardoor wil je jezelf belonen met wat lekkers. Maar het ongezonde eten smaakt dan weer te lekker, waardoor deze ‘verwenmomenten’ weer vaker voorkomen. Ook helpt een dieet alleen om de vetcellen in te krimpen. Bij meer eten vult het de cellen weer, wat het maakt dat de vetjes weer ontstaan. En dat kan best frustrerend zijn.

Body-Wizard

Om de vetcellen definitief te laten verdwijnen, is de Body-Wizard een effectieve behandeling. Specialist Noëlle Wessels vertelt verder: ‘Wanneer je aan de lijn gaat, zijn je buik, billen, lovehandles, bovenbenen en bovenarmen vaak het moeilijkst om slanker te krijgen. Daarom noemen we ze ook de ‘hardnekkige vetjes’. De Body-Wizard is dan ook juist geschikt voor deze lichaamsdelen. De behandeling kristalliseert namelijk je vetcellen. Daardoor breken ze af en worden ze op een natuurlijke manier door je lichaam afgevoerd. De vetcellen zijn dan ook echt vernietigd.

Resultaat

Ook is het een fijne bijkomstigheid dat al na een paar behandelingen zichtbaar resultaat te zien is. Je hoeft dus niet altijd zelf in de weer met diëten of beweging. Wij helpen je graag om je te brengen naar je droomlichaam.’

Laat je onderkin aanpakken

Heb jij een onderkin? Ook die kan nu, met de nieuwe ‘kinkop’ van de Body-Wizard Duo, worden aangepakt! Hiermee kunnen vetcellen op de zone van de onderkin definitief verwijderd worden zonder operatie. De behandeling neemt maar een half uurtje in beslag.

Zones

Welke zones kunnen behandeld worden?
– Buik
– Lovehandles
– Billen
– Bovenbenen
– Bovenarmen
– Onderkin

Meer weten?

Schoonheid zit hem vooral in het zelfvertrouwen. Voel je je goed, dan voel je je meteen een stuk aantrekkelijker. Een schoonheidsbehandeling geeft je een goed gevoel. Niet alleen kom je even helemaal tot rust, je voelt je ook krachtiger, fitter en frisser als je de schoonheidssalon weer verlaat. Gun jezelf zo’n opkikker!

Schoonheidssalon Noëlle
Ramen 36 | 1621 EL Hoorn | 06-13624314 |
| www.schoonheidssalonnoelle.nl
Deel dit artikel