Body-Wizard

Vier dit keer echt feest in de winter!

25 november 2021
42
42
0

Het liefst zouden we het hele jaar in topvorm zijn. Maar ja, zie dat maar eens vol te houden. Soms zijn er gewoon van die bepaalde periodes waarin je iets meer wilt genieten. Het hoort er natuurlijk ook bij! Zeker als we het einde van het jaar naderen, liggen de verleidingen op de loer. Die pepernoten verschijnen alweer veel te vroeg in de winkel... Er moet toch iets die schoenen vullen, dus dan ook die chocoladeletters maar weer meenemen… En wanneer dat klaar is, begin je al na te denken over wat je met kerst gaat serveren.

Lekker in je vel

Het is ook zeker noodzakelijk om van de feestdagen te genieten. Maar je wilt je natuurlijk ook goed blijven voelen over jezelf. Met van die warme, foute truien is je figuur dan wel helemaal bedekt, maar in je hoofd gaan de gedachten rond je lichaam gewoon door. En wat is het vermoeiend om jaar na jaar op oudjaarsdag hetzelfde voornemen te hebben: weer tevreden worden over je lichaam. Terwijl je van je oliebol probeert te genieten, lopen de kriebels je alweer over het lijf als je denkt aan het dieet dat je de volgende dag te wachten staat. Zorg er daarom dit jaar voor dat je op tijd lekker in je vel komt te zitten, zodat je onbezorgd van de feestdagen kunt genieten.

Wacht niet langer

Als je klaar bent met al die extreme diëten, kun je het ook eens een keer over een andere boeg gooien. Met de Body-Wizard behandeling kun je namelijk definitief vetcellen laten verwijderen. Zo zegt specialist Noëlle Wessels: ‘Met de Body-Wizard worden de vetcellen namelijk gekristalliseerd, waardoor ze afbreken en worden afgevoerd door je lichaam. De behandelingen moeten alleen wel een paar keer herhaald worden. Veel mensen zijn geneigd om pas tegen de zomer aan hun figuur te werken, maar dat is niet per se het handigst. Door in de winter te beginnen, zorg je ervoor dat je dan al lekkerder in je vel komt te zitten, en je al ver genoeg bent met je behandelingen voor de zomer!’

Laat je onderkin aanpakken

Heb jij een onderkin? Ook die kan nu, met de nieuwe ‘kinkop’ van de Body-Wizard Duo, worden aangepakt! Hiermee kunnen vetcellen op de zone van de onderkin definitief verwijderd worden zonder operatie. De behandeling neemt maar een halfuurtje in beslag.

Welke zones kunnen behandeld worden?

– buik
– billen
– lovehandles
– bovenbenen
– bovenarmen
– onderkin

Meer weten?

Schoonheid zit hem vooral in het zelfvertrouwen. Voel je je goed, dan voel je je meteen een stuk aantrekkelijker. Een schoonheidsbehandeling geeft je een goed gevoel. Niet alleen kom je even helemaal tot rust, je voelt je ook krachtiger, fitter en frisser als je de schoonheidssalon weer verlaat. Gun jezelf zo’n opkikker!

Schoonheidssalon Noëlle
Deel dit artikel