huid

Een huid om van te houden

12 februari 2018
968
969
1

De winterperiode is dé ideale periode om een peeling te ondergaan! Er is weinig zonkracht, dus je huid heeft alle ruimte om te herstellen. Zo kun je fris en stralend het voorjaar ingaan!

Verzorging van je huid

De huid is het omhulsel van je lichaam. Maar dat niet alleen: het is de eerste verdedigingslinie tegen schadelijke invloeden vanuit je omgeving. Het is daarom van groot belang om jezelf goed te verzorgen. Doe dit in samenwerking met de huidspecialist, want zij kan jou onderzoeken en een persoonlijk behandelplan opstellen. Een mooie huid begint met een gezonde huid!

Doeltreffend

Peelings zijn vaak een onderdeel van een huidverbeterende behandeling, en dat is niet voor niets. Peelings zijn namelijk doeltreffend in het aanpakken van huidproblemen en het boosten van jouw huid. Een peeling stimuleert de celdeling en daardoor verbetert de structuur van je huid. Oneffenheden en kleurverschillen worden minder zichtbaar.

Maximaal resultaat

Door een peeling wordt er nieuw collageen aangemaakt en dat is goed nieuws, want collageen is een superstof die jouw huid elastisch en strak houdt. De peelings bij een huidspecialist zijn effectief, bevatten hoogwaardige werkstoffen en worden door een expert uitgevoerd. Zo weet je zeker dat de behandeling goed gebeurt, en je het maximale resultaat behaalt.

Pigmentvlekken

Er bestaan verschillende peelings voor verschillende huidproblemen. Wanneer je last hebt van pigmentvlekken, kun je bijvoorbeeld de Lightening Lift Peel ondergaan. Deze peeling heeft een remmende werking op de vorming van pigment in de dieper gelegen huidlagen.

Acne

Heb je last van acne? De Acne Lift Peel is een combinatie van salicylzuur en glycolzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat het teveel aan talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen, én voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

Thuisproducten

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Cosmeceuticals zijn een combinatie tussen cosmetica en farmaceutica en kunnen ten opzichte van cosmetica een dieper niveau in de huid bereiken.

Gezonde huid!

Met IMAGE Skincare kunnen specifieke huidproblemen zoals rosacea, acne, pigment en huidveroudering effectief worden behandeld. Op deze manier wordt de huid gezond gehouden, en het verouderingsproces vertraagd.

Leeftijd van je huid

Wanneer je op zoek bent naar een fijne salon die gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen, kun je terecht bij Dermage Skinclinic Nootdorp. ‘Dermage’ staat voor ‘leeftijd van de huid’. Eigenaresse Joke Mokveld geeft aan: ‘Anti-aging: dat is wat wij doen. Met de juiste zorg voor jouw huid vandaag, kun je ervoor zorgen dat je er morgen jonger uitziet dan gisteren. Mooi natuurlijk ouder worden met een gezonde én stralende huid’.

Meer weten?

Dermage Skinclinic is expert op het gebied van huidverbetering en huidverjoning. Je kunt er terecht voor huidproblemen zoals acne en rosacea. Ook ben je er aan het juiste adres als je je huid gezonder of stralender wilt maken.

Dermage Skinclinic Nootdorp
Hof van Teijlingen 26 | 2631 WT Nootdorp | 015-8893003 |
joke@dermage.nl | www.dermage.nl
Deel dit artikel