huidverzorging

Laat die kou maar komen!

12 oktober 2017
394
394
0

Gure wind, striemende regen en vrieskou. Je huid heeft in de winter heel wat te verduren. Een beetje extra verzorging kan in deze maanden dan ook beslist geen kwaad. Wees lief voor je huid!

Peelingen

Door temperatuurswisselingen kunnen bepaalde huidproblemen extra op gaan spelen. Zo kun je in de wintermaanden meer last hebben van acne of rosacea. Dit soort aandoeningen zijn, evenals pigmentvlekken en huidveroudering, heel goed te behandelen met peelingen.

Dun laagje

Bij een peeling wordt een dun laagje van je gezichtshuid verwijderd waardoor oneffenheden als rimpels, acne of littekens vervagen en de producten van Image Skincare, met hun hoge concentratie werkstoffen, hun werk kunnen doen. Elke behandeling is een behandeling op maat. Speciaal afgestemd op jouw huid.

Microdermabrasie

Heb jij helemaal genoeg van je rimpels of grove poriën, littekens, pigmentvlekken of een doffe, verouderde en slappe huid? Dan is de MedCos MicroSkinPolish (MSP) behandeling iets voor jou. Het is een complete drie-in-eenbehandeling die je huid verbetert en verjongt:

  • Stap 1: Met behulp van microdermabrasie worden dode huidcellen verwijderd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.
  • Stap 2: Met een low level laser worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd. Kleine oneffenheden in je huid worden opgevuld met hyaluronzuur.
  • Stap 3: Als laatste wordt je huid gepolijst met een krachtig serum met actieve ingrediënten zoals vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie.
    Het resultaat is een egale, gezonde en veerkrachtige huid.

DermaShaper

Een goede aanvulling op de microdermabrasie behandeling is een behandeling met de DermaShaper, omdat de huid met dit apparaat weer kalmeert en de roodheid vervaagt. Daarnaast kunnen werkstoffen door middel van ionisatie dieper in de huid worden ingesluisd en helpt deze behandeling de huid te versterken en vetophopingen doeltreffend af te breken.

Kuurbehandelingen

Om je huid weer gezond te krijgen, zijn er soms meerdere behandelingen nodig. Benieuwd wat een expert voor jouw huid kan betekenen? Ga dan eens langs bij Dermage Skinclinic. Deze praktijk in Nootdorp biedt veel kuurbehandelingen aan.

Meer weten?

Dermage Skinclinic is expert op het gebied van huidverbetering en huidverjoning. Je kunt er terecht voor huidproblemen zoals acne en rosacea. Ook ben je er aan het juiste adres als je je huid gezonder of stralender wilt maken.

Dermage Skinclinic Nootdorp
Hof van Teijlingen 26 | 2631 WT Nootdorp | 015-8893003 |
[email protected] | www.dermage.nl
Deel dit artikel