wenkbrauwen

De perfecte wenkbrauwen voor jou

19 juni 2018
750
749
1

Mooi gevormde wenkbrauwen en prachtig sprekende ogen. Dat is natuurlijk de droom van elke vrouw! Helaas kan niet elke vrouw dit zeggen. Als jij tot deze groep vrouwen behoort, is permanente make-up de uitkomst.

Permanente make-up

De schoonheidsspecialiste zorgt voor het verfraaien van jouw wenkbrauwen op een mooie en natuurlijke manier. En door een mooie eyeliner krijg jij een blik om nooit meer te vergeten! Permanente make-up is dé ideale manier als je tijd wilt besparen, maar er toch tiptop verzorgd wilt uitzien. Daarnaast is er geen regenbui of stormbui die jouw uitstraling omverblaast: PMU loopt niet uit en vlekt niet. Je komt dus de hele dag fris voor de dag!

Pigmenteren wenkbrauwen

Je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna. Maar hoe gaat het nou eigenlijk in z’n werk? Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen wordt gebruik gemaakt van de hairstroketechniek. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’ met een heel dun naaldje.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de PMU-behandeling wordt altijd eerst een intakegesprek gedaan. Hierbij krijg je informatie die van belang is voor de PMU. Ook je medische gegevens worden besproken, en de kleur en vorm van PMU komt aan bod.

Verleidelijke wimpers

Mooie, lange wimpers: die wil jij toch ook? Je kunt ze krijgen met het Dr. Massing long lashes wimperserum. Dit serum met het actieve ingrediënt prostaglandine stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van haartjes tegen. In zes weken heb jij langere wimpers!

Huidverzorging en huidverbetering

Schoonheidssalon Iris is sinds 2003 dé salon voor huidverzorging en huidverbetering, met een eerlijk productadvies. Eigenaresse Fransis heeft in 2003, na haar opleiding tot schoonheidsspecialist, een salon achter haar huis gevestigd. In de salon zijn twee werkruimtes waar zij haar werk met veel passie verricht. Fransis voldoet aan de strenge eisen van de GGD en Voedsel en Waren Autoriteit. Zie ook www.veiligpmu.nl voor haar vergunning.

Meer weten?

Schoonheidssalon Iris is gevestigd in Veendam. En is onder meer gespecialiseerd in microdermabrasie, permanente make-up en wellnessbehandelingen met kruidenstempels.

Schoonheidssalon Iris
Deel dit artikel