wenkbrauwen

Waanzinnige wenkbrauwen

1 februari 2018
658
662
1

Sta je ’s ochtends uren voor de spiegel om je wenkbrauwen bij te tekenen? En zit jouw eyeliner alleen perfect op de dagen dat je toevallig geen feestje hebt? Geen paniek, want er is een oplossing: permanente make-up (PMU)!

Permanente make-up

PMU is ideaal als je dunne wenkbrauwen hebt, verminderde haargroei of minder tijd kwijt wil zijn aan je make-up. Met behulp van nieuwe technieken zit jouw make-up altijd goed en heb je er geen omkijken meer naar.

Frustrerend

De wenkbrauwen en de ogen zijn de meest opvallende eigenschappen van ons gezicht. Het is bepalend voor ons uiterlijk en hoe we overkomen op anderen. Toch vinden veel vrouwen het lastig om iedere dag mooie, volle wenkbrauwen te creëren en een perfect lijntje boven de wimpers te zetten. Het kost veel tijd en het is frustrerend als het niet goed lukt.

Natuurlijke look

Het voordeel van permanente make-up is dat het 3 tot 5 jaar blijft zitten én er natuurlijk uitziet. Daarom specialiseerde Enya, al sinds 2014 schoonheidsspecialiste in Waddinxveen, zich in deze nieuwe techniek. ‘Dankzij permanente make-up zijn prachtige wenkbrauwen voor iedere vrouw weggelegd, ook als je weinig haargroei hebt. Dat vind ik heel bijzonder.’

Hairstroke

Eén van de technieken die Enya toepast, is de 3D-hairstroke-techniek. Hierbij wordt de permanente make-up aangebracht alsof het echte haartjes zijn. Dit geeft een heel natuurlijk effect.

Ombre

Een andere populaire techniek is de ombre-techniek. Deze techniek zorgt voor een zacht effect en een mooi kleurverloop in de wenkbrauw.

PMU all the way

Permanente make-up is dus een veilige en betaalbare manier om voor langere tijd te genieten van volle wenkbrauwen en prachtige eyeliner. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Zo kun je een dun lijntje boven je wimpers laten zetten om ze langer te doen lijken of een litteken laten camoufleren. En als je na een paar jaar weer iets anders wilt, is dat geen probleem. Permanente make-up vervaagt na verloop van tijd onder invloed van zonlicht.

Voor jou!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van permanente make-up? Enya geeft je deskundig en eerlijk advies. Ook voor andere beautybehandelingen, ontspannende massages en huidverbetering kun je bij Schoonheidssalon Enya terecht.

Meer weten?

Bij schoonheidssalon Enya ben je aan het juiste adres voor verschillende beautybehandelingen: gezichtsbehandelingen, huidverbetering, cellulites, massages en make-up. De salon is gecertificeerd door de GGD en dit betekent dat je altijd in veilige handen bent.

Schoonheidssalon Enya
Staringlaan 16 | 2741 GC Waddinxveen | 06-14482432 |
enya@schoonheidssalonenya.nl | www.schoonheidssalonenya.nl
Deel dit artikel