Artikel pure lust opgebiecht

Het is pure lust, en ik vind het geweldig!

14 januari 2022
44
43
0

Ik heb mijn beide dochters altijd gewaarschuwd voor sexting: 'Stuur nooit seksueel getinte foto's of films van jezelf door. Daar komt alleen maar ellende van!' Ik had nooit van mezelf gedacht dat ik zelf in zoiets verzeild zou raken, maar het is me overkomen en ik moet eerlijk zeggen dat ik het heerlijk vind. Het is pure geilheid, maar het zorgt ervoor dat ik me met mijn 42 jaar meer vrouw voel dan ooit tevoren. Ik geniet volop!

Brave huisvader

Het begon vrij onschuldig op de hockeyclub waar mijn beide meiden spelen. Ik draai daar regelmatig kantinediensten. De zoon van Jan speelt bij dezelfde vereniging. Ik ken Jan nog van vroeger. Toen vond ik hem altijd al erg leuk, maar hij is een paar jaar jonger dan ik, dus daar heb ik nooit wat mee gedaan. Hij bekende me later dat hij vroeger ook een oogje op mij had. Maar goed, Jan is tegenwoordig getrouwd en een brave huisvader. Alhoewel… Eigenlijk is hij helemaal niet zo braaf.

Appen

Het was op een zaterdagmiddag dat Jan weer eens zijn gebruikelijke frikandel met mayonaise bestelde toen ik achter de bar stond. Toen zijn snack klaar was, bleek hij al op het punt te staan om naar huis te gaan. ‘Ik app je wel of het lekker was’, zei hij met een knipoog voordat hij wegliep. ‘Maar je hebt mijn nummer niet eens!’, riep ik hem nog achterna. Maar dat had hij blijkbaar wel.

Awkward

En zo is het begonnen. In het begin was het nog heel onschuldig, maar op een gegeven moment bekende hij dat hij me een lekker ding vond. Toen ik hem opbiechtte dat dat gevoel wederzijds was, kregen onze teksten over en weer een steeds erotischer lading. We onthulden elkaar onze seksuele fantasieën, daagden elkaar uit en schreven geile dingen. Ik denk dat het al met al zo’n twee jaar geduurd heeft. In het begin voelde het wel een beetje awkward als ik zijn vrouw, met wie ik ook goed kan opschieten, sprak op de hockeyclub of in het dorp tegenkwam. Moest ik me schuldig voelen? Maar hé, er gebeurde immers niks. Ik ben single, en wat Jan deed was zijn verantwoordelijkheid. Toch?

Complimenten

De appjes stonden ook vol met (geile) complimenten. Dingen als ‘Goede kleding draag je, ik zie net niet genoeg’, ‘Je klinkt zo sexy’ en ‘Heet ding dat je bent’ kwamen vaker dan één keer voorbij. En als vrouw voelt dat extreem fijn: ik voelde me mooi! Ik beantwoordde zijn appjes op een manier waarvan ik zéker wist dat het iets met hem deed. We hebben elkaar regelmatig uitgedaagd om af te spreken. Ik heb zelfs meerdere foto’s gestuurd met de bedoeling om hem uit te lokken dat hij zou komen. En mijn intentie was natuurlijk tweeledig. Ik kreeg zo ontzettend veel zin de hele tijd. Elke keer als hij appte, raakte ik meteen opgewonden. Uitdagen is zó leuk! Hij en ik in één ruimte: maak me gek! Maar hij hield elke keer de boot af. In het begin vond ik dat best erg. Ik voelde me daardoor wel minder vrouw. Wilde hij me dan niet echt? Maar later had ik er wel begrip voor dat hij niet met me afsprak. Hij was immers getrouwd…

Uitdagen

We hebben twee keer wel op het punt gestaan om echt af te spreken. Dat begon eerst over onze fantasieën. ‘Met mijn fantasieën hadden we al tijden terug iets moeten doen’, appte hij. Waarop ik appte: ‘Als onze fantasieën eerder samengekomen waren, dan waren we nu een perfect stel’. Ik bleef hem uitdagen om toch af te spreken. Ik vroeg hem naar de parkeerplaats te komen. Het bleef ineens stil, maar ik was natuurlijk al zo opgewonden geraakt van ons app-gesprek dat ik nog een poging besloot te wagen: ‘Ik geef je vijf minuten, anders ga ik met mezelf spelen’. Maar het bleef stil. Maandenlang.

Leuk avontuur

Ik beschouwde het uiteindelijk maar als een leuk avontuur. Tot mijn grote verbazing (en vreugde!) begon hij na maanden opeens weer te appen. Geile appjes, stiekeme foto’s die niets aan de verbeelding overlieten. Ik deed weer een poging om af te spreken. Het gebeurde niet. Toen we bijna op het punt stonden om toch een plekje te vinden, appte hij dat we het misschien niet moesten doen. Niet om mij of vanwege het gevoel wat we voor mekaar hadden, maar om hoe hij het nu heeft thuis. Hij is gelukkig, en wil het niet kwijt. Ondanks zijn gevoel voor mij en zijn gedachten over hoe wij samen zouden kunnen zijn. Hij zei zelfs sorry.

Opnieuw contact

Na die tijd hebben we misschien wel een jaar geen contact gehad, totdat de coronaregels het toestanden dat er weer hockey gespeeld mocht worden. We zagen elkaar weer na lange tijd. En voilà, daar begonnen de appjes weer. En toen heb ik doorgezet, want hij vertelde dat hij alleen thuis was. Die kans pakte ik natuurlijk met beide handen aan. Na een rits aan geile appjes, ben ik op de fiets gestapt en naar hem toe gegaan.

Zeg nooit nooit

We hebben gekletst, over van alles en nog wat. Maar het bijzondere is dat er niks gebeurd is. Helemaal niks! Toen ik naar huis ging, appte hij me nog over mijn extreem laag uitgesneden shirtje. Daar had hij graag nog even met z’n gezicht in willen duiken. Toen ik vroeg waarom hij dat niet gedaan had, zei hij dat hij afwachtend was naar mij toe. Ik appte: ‘En ik naar jou’. En toen beseften we allebei dat het nooit zou gebeuren tussen ons. Het is nu onderhand een half jaar geleden. Je weet het niet, maar ik zeg nooit nooit. Wie weet, appt Jan me nog eens.

Carla

Deel dit artikel