‘Ik kan niet wachten tot ik dat bijzondere moment meemaak’

15 november 2021
107
106
0

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik ben 34 jaar en ik ben maagd. En dan bedoel ik niet het sterrenbeeld. Ik heb nog nooit het bed gedeeld met een man en daar schaam ik me enorm voor. Zo erg, dat niemand het weet.

Moeilijk onderwerp

Als mijn vriendinnen het over seks hebben, dan zorg ik er altijd voor dat ik het onderwerp zo snel mogelijk omgooi richting vakantie of iets dergelijks. Of ik ga snel naar de wc. Ze hebben het vast wel door, maar ze voelen waarschijnlijk wel aan dat ik het een moeilijk onderwerp vind. Ik snap zelf niet eens waarom het nog niet gebeurd is. Het voelt alsof ik jaren van mijn leven overgeslagen heb! Alsof ik de boot gemist heb. En dat maakt me onzeker en wanhopig tegelijk.

Ouwe vrijster

Als ik denk aan een ‘ouwe vrijster’, dan zie ik een onaantrekkelijke vrouw voor me, met een onverzorgd uiterlijk, verrotte tanden en geitenwollen sokken. Als ik naar mijn spiegelbeeld kijk, zie ik heel wat anders. Ik houd van persoonlijke verzorging, trendy kleding en een leuk make-upje. Ik heb een normaal postuur en sprekende ogen. Van andere mensen hoor ik geregeld dat ik een lief en zorgzaam persoon ben, met een leuk gevoel voor humor.

Frustratie

Je zou denken dat niets mij in de weg staat om een leuke man te ontmoeten. Die kom ik dan ook geregeld tegen en ik heb ook wel dates gehad. Maar het moment dat je verdergaat dan zoenen en bij elkaar in bed belandt…het komt er maar niet van. En dat frustreert me inmiddels enorm!

Stefan

Ik besloot me in te schrijven op Lexa.nl. Ik postte een leuke foto en had binnen een dag wel acht interessante reacties! Ik maakte een paar afspraakjes en had goede hoop. Wat niet meewerkt, is dat ik nogal kritisch ben. Laatst dronk ik een borrel in de kroeg met ene Stefan: een leuke man met een goede baan. En een lengte van 1.63 meter… Sorry, maar daar knap ik dan toch op af.

Wessel

Of die keer dat ik uit eten was met Wessel. Ook op het eerste gezicht een leuke vent met bovendien een lekker lichaam. Maar er kwam echt niks zinnigs uit. Hij kon alleen maar praten over zijn auto en, nog erger, over zijn moeder. Het leek wel of hij dáár een relatie mee had! Daar loop ik dus echt niet warm voor.

Heilige maagd

Inmiddels zijn we een aantal maanden en meerdere Lexa-dates verder en nog steeds ben ik de heilige maagd. Ik denk dat ik maar een stel katten aanschaf en achter de geraniums ga zitten. Wat een drama!

Te kritisch?

Ik begin me ook steeds meer af te vragen of het toch aan mezelf ligt. Die kritische instelling werkt niet mee en zelf ben ik ook niet perfect. Maar dat wil toch niet zeggen dat ik maar met de eerste de beste het bed moet induiken? Er moet op zijn minst een klik zijn. En toch wil ik echt heel graag van mijn maagdelijkheid af. Ik wil erbij horen, hoe puberaal dat ook mag klinken op mijn leeftijd. Misschien moet ik toch die Stefan nog eens bellen…

Miranda (34)

Deel dit artikel