fit

Fit de zomer in!

26 april 2019
93
93
0

De zomer is in aantocht en je wilt graag sportief en slank de zon tegemoet treden. Dan is het nu tijd om in vorm te komen voor het zonnige strandseizoen! Een sportief en gezond lichaam krijg je helaas niet cadeau, daar moet je constant voor werken. In een paar stappen ben jij op de goede weg en kun je de zomer in vorm tegemoet zien!

Planning

Een fitnessclub is dé plek om aan lichaamsbeweging te doen en calorieën te verbranden. Twijfel dus niet langer en schrijf je nu in. Gelukt? Ga dan aan de slag met een planning. Door een goede planning te maken en vaste momenten vrij te maken in je agenda om te gaan sporten, blijf je gemotiveerd om daadwerkelijk iedere keer je sportschoenen uit de kast te trekken. Daarnaast is het belangrijk om gezonde gewoonten in je dagelijkse leven te integreren en er écht je levensstijl van te maken.

Personal training

Ben je op zoek naar die extra stok achter de (sportschool)deur? Overweeg eens een personal coach. MaxiGym biedt naast reguliere sportabonnementen ook de mogelijkheid om je te laten ondersteunen door één van de instructeurs en een op maat gemaakt trainingsprogramma. De instructeurs van MaxiGym weten alles over de juiste aanpak om je fitnessdoel te bereiken. Bovendien geven ze allerlei interessante tips die je inspireren en motiveren om nét dat extra stapje te doen.

Instant vakantiesfeer

Na de training lekker bijkomen én bijkleuren? Duik dan eens onder de zonnebank. Als je onder de zonnebank gaat, bouwt je huid een beschermingsfactor op. Wanneer je dan op vakantie gaat naar het buitenland, waar de zon vaak feller is dan in Nederland, zul je zien dat je minder snel verbrandt. Je huid wordt iets dikker, omdat die nu meer straling gewend is. En: hoe dikker de huid, hoe minder snel deze zal verbranden. Daarnaast voel jij je waarschijnlijk een stuk zelfverzekerder wanneer je een tintje hebt, als je voor het eerst in je badkleding naar de bar loopt voor een drankje.

Laagdrempelig

Bij MaxiGym sport je betaalbaar op een laagdrempelige en veilige manier, waar je op je eigen niveau kunt sporten. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, dus er is altijd een optie die bij jou past. Er hangt een gezellige sfeer en leden motiveren elkaar graag. Ook als je wilt afvallen, kun je aanvullend op fitness het Better Belly-programma volgen als extra stimulans voor een slanker buikgebied. Afsluitend neem je een ontspannend zonnebankje en ga je uiteindelijk fit en met een mooi kleurtje de deur uit.

Waarom MaxiGym?

  • de nieuwste cardio- en fitnessapparatuur
  • professionele coaching en begeleiding
  • fijne en nette dames- en herenkleedkamers
  • een zonnebank
  • gratis douches, WIFI en lockers
  • 7 dagen per week open
  • goede parkeergelegenheid
  • onbeperkte cardio en fitness
Meer weten?

MaxiGym is een sportcentrum in Sassenheim waar je door middel van een vernieuwd concept betaalbaar, veilig, sfeervol en gezond kunt sporten. De sportschool staat bekend om zijn hoogwaardige, innovatieve en gebruikersvriendelijke fitness- en cardiotoestellen.

MaxiGym
Wasbeekerlaan 67 | 2171 AE Sassenheim | 0252-860500 |
[email protected] | www.maxigym.nl
Deel dit artikel