uitvaartonderneming

‘Is dit de uitvaartonderneming van de bokkenpoten?’

Met veel liefde maakt Dinny grote koeken en koekjes om de nabestaanden die Afscheidscentrum De Engel bezoeken wat extra troost te bieden. En dan hebben we het niet over de standaard cake, maar over zelfgebakken koek, kokosbollen, boterkoek, appelkoeken en natuurlijk haar lokaal befaamde bokkenpoten. Heb je als nabestaande een speciale wens? Dinny gaat op zoek naar een recept en alle benodigdheden om hieraan te kunnen voldoen. Persoonlijk. Betrokken. En met liefde.

Bokkenpoten

‘Het is altijd een hobby geweest om in de keuken te staan’, geeft Dinny aan. ‘Ik hou enorm van lekker kokkerellen en nieuwe dingen uitproberen. Had iemand vroeger voor een verjaardag een taart nodig? ‘O, dan bellen we Dinny even.’ Bij Besems beginnen de zelfgemaakte bokkenpoten dan ook echt een eigen leven te leiden. Ik heb weleens iemand aan de telefoon gehad die als eerste vroeg: ‘Is dit de uitvaartonderneming van de bokkenpoten?’ Dinny lacht. ‘Het is ook wel uniek’, vervolgt ze. ‘Ik ken geen andere uitvaartonderneming die zoveel persoonlijke aandacht aan het eten schenkt. Naast alle zoete lekkernijen kunnen nabestaanden ook gewoon een verse kom soep krijgen. Verder maak ik ook graag balletjes gehakt en saucijzenbroodjes. En zelfs een high tea of een toast op het leven door middel van een borrel behoren tot de mogelijkheden.’

Lekkernijen

De specialiteiten van Dinny:

  • Bokkenpoten
  • Mergpijpen
  • Boterkoek
  • Verschillende taarten
  • Speculaascake
  • Saucijzenbroodjes
  • Balletjes gehakt
  • Kaasstengels
  • Sesamstengels
  • Kletskoppen
  • Verse soep

‘Zelfs een high tea of een toast op het leven behoren tot de mogelijkheden’

Koekhappen!

Elke eerste zondag van de maand doet Besems aan koekhappen! Je kunt steeds een andere koek komen proeven die Dinny met veel passie gemaakt heeft. Naast het koekhappen kun je langsgaan voor een bakkie troost, maar ook als je vragen hebt over je eigen uitvaart en hierover graag advies of een luisterend oor wilt hebben.

Datum: 26 november 2019