fit

‘Ik voel me fit, slank en zelfverzekerd!’

30 mei 2018
404
403
2

Wil jij afvallen zo vlak voor de zomer, maar wil dit maar niet lukken? Estelle besloot, na een teleurstellend moment, de stoute schoenen aan te trekken en het anders te proberen. Ze ging aan de slag met het SLIMdiet en vertelt haar ervaringen hier.

Teleurstellend weegmoment

Estelle: ‘Omdat ik wat kilo’s te zwaar was, probeerde ik meer te sporten en te diëten. Dit kostte me alleen wel veel tijd, energie én doorzettingsvermogen. Ik vond het lastig te combineren met mijn drukke baan en gezin. Op een dag, na een teleurstellend weegmoment, besloot ik dat het anders moest. Ik begon toe zoeken op internet naar effectieve afslankmethodes die tegelijkertijd verantwoord waren.’

Goed resultaat

‘Ik kwam terecht bij Symkje van Inbalansdrachten en bereik inmiddels goede resultaten door het SLIMdiet in combinatie met het afslankapparaat MYA. Ik heb mijn voedingspatroon veranderd en tegelijkertijd pak ik gericht plaatselijk vet aan. Het is zelfs een momentje voor mezelf geworden. Ik hoef tijdens een behandeling namelijk alleen maar heerlijk te liggen op de behandeltafel! Ik merk dat ik wat kilo’s lichter ben en een stuk strakker in mijn vel zit. Het gaat me ook niet om dat cijfertje op de weegschaal, want spieren wegen meer dan vet, maar om hoe ik mij voel. En dat is fitter, strakker én zelfverzekerder!’

Vetafbraak en spieropbouw

Door middel van behandelingen met het MYA-apparaat wordt het vet uit de vetcellen afgebroken en uit het lichaam verwijderd. De vetafbraak gebeurt door middel van ultrageluid en zwakstroom waarbij gebruikgemaakt wordt van de lichaamseigen frequentie. Vervolgens wordt het vet via het lymfestelsel uit het lichaam verwijderd; je plast het simpelweg uit! Na de vetafbraak worden vervolgens door spierstimulatie de spieren weer opgebouwd. Hierdoor krijg je een beter figuur met minder vet en meer spieren.

MYA apparaat

Het MYA-apparaat zorgt voor:

  • verlies van volume en centimeters op plaatsen die je zelf aanwijst
  • verminderen van cellulite en vetkussentjes
  • activeren van de bloedsomloop en stimuleren van de lymfecirculatie
  • sterker huid- en spierweefsel
  • opbouw van spiermassa

Ook bij fibromyalgie en reuma

Om met de MYA een blijvend resultaat te krijgen, zijn meerdere behandelingen nodig. De MYA is onder andere goed voor mensen met fibromyalgie en reuma, omdat je afvalt zonder dat je hoeft te sporten. Een behandeling duurt 50 minuten en is daardoor heel geschikt als je niet de tijd kunt vinden om te sporten.

Meer weten?

Bij Inbalansdrachten ben je aan het juiste adres voor afslanken door middel van het SLIMdiet en met behulp van de MYA apparatuur. Gewichtscoach Symkje Valerius ondersteund je graag.

Inbalansdrachten
Deel dit artikel