afvallen

Afvallen zonder honger

19 maart 2018
166
167
0

Heb je in de afgelopen tijd al van alles geprobeerd om af te vallen en lukte het steeds niet of niet blijvend? Met de juiste begeleiding en de producten van Straight away gaat het je lukken!

Maaltijdvervangend

Straight away is een maaltijdvervangend dieet dat laag in zijn koolhydraten en laag in zijn calorieën zit, wat maakt dat je snel in je vetverbranding komt, wat er weer voor zorgt dat je zonder honger snel kilo’s kunt kwijtraken.

Geschikt voor iedereen

Er zijn verschillende programma’s, zodat ook mensen met bijvoorbeeld diabetes type 2 het verantwoord kunnen volgen. De shakes zijn gezoet met stevia en alle producten zijn aspartaamvrij. Ook zijn de producten PH-neutraal, lactosearm, glutenarm en soja-arm, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met allergieën.

Begeleiding

Je wordt begeleid door je Straight away-consulente Janneke Tuinenga. Elke week ga je bij haar langs om de week door te spreken: wat ging goed en wat minder? Wat zijn je verleidingen en moeilijke momenten en hoe kun je ermee omgaan? Gedragsverandering en oplossingen zoeken en zo je leefstijl aanpassen is de weg om niet meer te gaan jojoën.

Stok achter de deur

Ook elke week even op de weegschaal staan en een afspraak hebben met je coach is een heel goede stok achter de deur. Het zal niet altijd gemakkelijk gaan om vol te houden, maar samen met je coach kom je erdoorheen en sta jij over een poosje stralend te kijken naar je nieuwe lichaam!

Frustratie

Straight away-consulente Janneke Tuinenga: ‘Hoe frustrerend kan het zijn dat je niet lekker in je vel zit, niet fit bent en ertegenop ziet om straks die mooie zomeroutfit weer aan te trekken. Dat geldt niet alleen voor de dames, maar natuurlijk zijn de heren ook welkom om weer op een gezond gewicht te komen.’

‘Samen gaat het lukken!’

‘Voor mij persoonlijk is het heel herkenbaar, want nadat ik gestopt was met roken en ook nog in de overgang zat, waren er bij mij de nodige kilo’s bijgekomen. Diverse lijnpogingen en frustraties verder hoorde ik van het programma Straight away. Ik startte met het programma en in korte tijd bereikte ik mijn streefgewicht. Door een gezond eetpatroon erop na te houden, is dit een blijvend effect. Ik voelde mij weer fit, stralend en vol zelfvertrouwen en dat is haalbaar voor iedereen! Het maakt niet uit of je er 5, 10 of 20 kilo af wilt, ik ga je daar van het begin tot het eind in begeleiden. Samen gaat het lukken!’

Meer weten?

Met het dieet van Straight Away val je af op een verantwoorde en gezonde manier. Het stappenplan van Straight Away bestaat uit: de voorbereiding, het afslanken, stabiliseren en je nieuwe leefstijl.

Straight away Hoogeveen
Het Haagje 109 | 7902 LD Hoogeveen | 06-19919031 |
Deel dit artikel