work-out

Een work-out van máár 20 minuten

7 maart 2018
764
765
0

Natuurlijk weet je wel dat sporten gezond is, maar je komt er niet aan toe. Want er zijn genoeg andere dingen die óók jouw aandacht vragen. Denk aan je gezin, je werk of je hobby's. Wat zou het fijn zijn als er een work-out bestond waarmee je in weinig tijd tóch al je spiergroepen traint. Je ziet het plaatje helemaal voor je, maar hoe krijg je dat in hemelsnaam voor elkaar?

Bodytec-training

Het goede nieuws is dat dit echt bestaat! Met 1 work-out van 20 minuten 1 keer per week merk je dat je spieren sterker worden en jij fitter. Om fit en vitaal te worden, hoef je echt niet dagelijks intensief te trainen. Tijdens de laagdrempelige Bodytec-training zorgt ‘elektrospierstimulatie’, EMS, ervoor dat je alle belangrijke spiergroepen, armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug, gelijktijdig en daardoor efficiënt traint. Een sessie van 20 minuten staat qua effectiviteit gelijk aan drie uur krachttraining in de sportschool. Het is dan ook een energieke en krachtige work-out!

Meer resultaat, minder tijd

Misschien denk je nu: ‘Maar ga ik dit wel volhouden?’ Dit zou je kunnen denken als je bijvoorbeeld weinig sportdiscipline hebt. Omdat je persoonlijk wordt begeleid en altijd op afspraak, heb je een goede stok achter de deur! En omdat het je per keer maar een halfuur kost, is het heel goed te doen wanneer je niet zoveel motivatie of tijd hebt. Het is ook heel goed te combineren als extra training naast een andere sport die je uitoefent.

Vitaal

Iedereen wil zich gezond en vitaal voelen. Toch worstelen veel mensen met overgewicht en denken ze dat gezondheid en vitaliteit alleen te behalen is met veel sporten, een dieet en gezonde voeding. Deze gedachte klopt niet helemaal. Je hoeft geen sportfanaat te zijn om je gezond te voelen.

Lifestylecoaching

Vitaliteit is een leefstijl, een basis om gezond te blijven en energiek te zijn. Het is een mix van voldoende beweging, ontspanning, gezonde voeding, voldoende rust en slaap, niet roken en geen alcohol. En dan niet gedurende een paar weken, maar de rest van je leven! Door samen met een coach aan jouw doelen te werken, bereik je wél datgene wat je voor ogen hebt en zul je ervaren dat ook jij het kunt.

Startpunt

Je coach helpt jou graag middels een planmatige en praktische werkwijze met als basis jouw karakter, dagelijkse ritme en behoeften, en waar nodig een duwtje in de rug. Jij bent het startpunt en je coach stemt daar de aanpak op af.

Breed inzetbaar

Nieuwe leden zijn allemaal ontzettend verrast over de resultaten en positieve effecten van Miha Bodytec. Deze work-out is dan ook breed inzetbaar: van zeer fitte personen tot mensen met bewegingsklachten. Jong en oud. Er zijn zelfs mensen boven de 80 jaar die Bodyteccen!

Meer weten?

Health Counseling Nijmegen wil jou helpen je beter te voelen, in een gezond lichaam en op een (blijvend) gezond gewicht. Je bent hier aan het juiste adres voor lifestylecoaching, voedingsadviezen, voedingsadviezen, orthomoleculaire therapie en verschillende schoonheidsbehandelingen.

Health Counseling Nijmegen

Health Counseling Druten | Kerkenland 9L | 6651 KN Druten | 0487-506796
http://www.healthcounselingdruten.nl

Deel dit artikel